Gratis Aanmelden

Dame Durfjehet zoekt jongen

Durfjehet (48)

In mijn leven ben ik heel vaak slecht behandeld door mijn exen, te vaak was ik niet in staat geweest om voor mezelf op te komen, hierdoor heb ik toch wel enige schade opgelopen. Durf niet snel een serieuze relatie aan te gaan en heb heel wat bedpartners gehad, puur om het feit dat ik gewoon bang was om weer slecht behandeld te worden. Wat ik hier zoek is iemand die me neemt zoals ik ben, accepteert dat ik een rugzak heb, en houd van samen genieten. Ik vind het heel belangrijk dat we vooraf alles

Maak contact met haar
  1. Naam: Durfjehet
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 175-180 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Dame Durfjehet van 48 uit Groningen, Groningen zoekt jongen
Dalhia (49)
★★★★☆
Mijn allerbeste vriend is mijn bed en hier wil ik graag verandering in brengen, graag zou ik mijn bed delen met iemand. Mijn grootste hobby is zwemmen en achtbanen, ik hou van de snelheid en in het water kan je alles wat je op het land niet kan. Zijn dit die dingen die jou ook aanspreken dan kunnen we misschien een keer samen in de achtbaan en de dag afsluiten in mijn bed.
Gescheiden Dalhia zoekt man
Wennepen (48)
★★★★★
Al over de veertig, maar nog een lekker ding hoor. Het huwelijk heeft me geen gelukkig mens gemaakt, dus dat doe ik maar niet meer. Neemt niet weg dat ijk nog wel kan genieten van een lekkere vrijpartij met een mooie man. Zullen we?
Mama Wennepen zoekt contact
Nininicolle (48)
★★★★☆
Ik ben gek op leg puzzels, met heel erg veel stukjes. Mijn vriendinnetjes verklaren mij voor gek maar ik vind het heerlijk ontspannend. Nou ja als ik dit kan heb ik toch ook veel geduld?
Milfje Nininicolle zoekt neuk date
Wandaw (47)
★★★★★
Ik ben nog niet zo heel erg lang geleden gescheiden, en zoek hier dan geen vaste relatie, meer een lat relatie.
Moeder Wandaw zoekt sex
alicia0ohoh (48)
★★★★★
Nou, en daar zit je dan ineens en stukje over jezelf te schrijven waar je ook nog eens leuk over moet komen en dat dan in een paar zinnen! Ik ben Alicia, ben meestal vrolijk, hou van de zon strand vakanties en lekker genieten van een glas wijn op een terras. Ik ben nu 3 jaar gescheiden heb twee leuke dochters, en een leuke baan en een leuk huisje, nu no g een man in mijn leven waar ik wat leuks mee kan doen. :-)
Gescheiden Alicia0ohoh zoekt neuk date
Nettepret (48)
★★★★★
Werk zelf in de zorg en ben een warm, eerlijk en levendig persoon, geniet van fijne mensen om me heen.... Nu die leuke man nog :)
Hete Nettepret zoekt sexdate
Kaylee
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een terras van 12m2 kan installeren in mijn tuin. Ik weet dat het een grote klus is en daarom bied ik me meerdere keren aan. Alles is mogelijk met mij.
Terras installeren (Klus van 4 uur)
Sophie
★★★★★★★★★★
Ik ben gescheiden en woon nu weer in een flatje, maar ik heb geen geld om de boel te behangen. Kan iemand dan voor mij doen? Ik betaal met plezier in natura. Het gaat om drie kamers.
Behang plakken (Klus van 3 uur)
Esin
★★★★★★★★★★
Hi, I\'m from Afghanistan and I need Dutch man for translation of documents. I don\'t understand much. It\'s important. I will pay with body. It\'s me on photo. Please, help me
Vertaling (Klus van 2 uur)
Marretje
★★★★★★★★★☆
Ik kan wel wat hulp gebruiken bij het schilderen van het plafond van mijn woonkamer. Ik kan je helaas niet met euro\'s betalen, maar wel met mijn lichaam..
Plafond schilderen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten