Gratis Aanmelden

Vrouw Salit zoekt jongen

Salit (47)

Gewoon een keer een spannende date gezocht.

Maak contact met haar
  1. Naam: Salit
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Heemskerk
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Vrouw Salit van 47 uit Heemskerk, Noord-Holland zoekt jongen
Manuelaatje (49)
★★★★☆
Na een aantal rotjaren tijdens mijn huwelijk en een al even vervelende scheiding kan ik eindelijk aan mezelf gaan denken! Mijn nieuwe motto is, eerst genieten, daarna de rest, alleen lukt me dat niet in mijn eentje! Wie o wie?
Milfje Manuelaatje zoekt neuk date
Lisannee (47)
★★★★☆
Door mijn drukke baan heb ik de tijd niet om veel mensen te leren kennen. Misschien dat ik hier wat meer succes heb, ben van nature een natuurmens en geniet van de kleine dingen in het leven.
Moeder Lisannee zoekt man
Caroleine (47)
★★★★★
Kan natuurlijk vertellen over de periode na mijn scheiding maar die was gewoon zwaar. Dus dan zijn we al snel klaar toch? Ik ben hier meer om naar de toekomst te gaan kijken, ik weet niet of ik daarin namelijk alleen wil blijven.
Hete Caroleine zoekt man
Wennepen (48)
★★★★★
Al over de veertig, maar nog een lekker ding hoor. Het huwelijk heeft me geen gelukkig mens gemaakt, dus dat doe ik maar niet meer. Neemt niet weg dat ijk nog wel kan genieten van een lekkere vrijpartij met een mooie man. Zullen we?
Mama Wennepen zoekt contact
Kusvoorjou (48)
★★★★☆
Gezelligheid kent geen tijd en zo ook een date met mij niet. Ik laat je lang en gepassioneerd genieten van al mijn kunstjes:)
Gescheiden Kusvoorjou zoekt contact
Arendje (48)
★★★★☆
Wie wil graag een keertje mee gaan met mij? Samen een wandeling maken, genieten van een drankje of iets eten en gewoon zien wat er volgt?
Geile Arendje zoekt sex contact
Elcke
★★★★★★★★★☆
Mijn werkster is ziek en ik zoek iemand die mijn huis wil stofzuigen. Het leek me leuk om een keer niet met geld te betalen, maar met iets veel originelers... Wat denk je?
Stofzuigen (Klus van 2 uur)
Elmi
★★★★★★★★★★
Kan iemand een zware tafel komen ophalen en wegbrengen? Eenmaal in je busje of op je aanhanger mag je je even lekker vermaken met mijn blote borsten. Aanraken en likken.
Grof vuil wegbrengen (Klus van half uur)
Diecke
★★★★★★★★★☆
Mijn terras is grijs-groen en moet dringned schoongemaakt worden. Ik kan echter niemand daar voor vinden. Als jij dat voor mij wilt don ben ik best bereid om je in natura te vergoeden..
Terras schoonmaken (Klus van 3 uur)
Hilje
★★★★★★★★★★
Ik zit hier met en defece wasmachine en ik heb geen man in huis om me te helpen. Kan iemand mij zo spoedig mogelijk uit de brand helpen? Beloning: mijn borsten betasten (en likken)
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten