Gratis Aanmelden

Dame Nuchteredame zoekt jongen

Nuchteredame (49)

Ik zoek een man die gewoon nuchter in het leven staat waar ik het overal mee kan over kan hebben en ook gewoon grijs kan zien en niet alleen zwart en wit.

Maak contact met haar
  1. Naam: Nuchteredame
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Midden-Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Dame Nuchteredame van 49 uit Midden-Groningen, Groningen zoekt jongen
Wannabeee (47)
★★★★☆
Ik ben alweer een tijdje gescheiden en ben ondertussen het alleen spelen wel heel erg beu aan het worden, mijn speeltjes daar heb ik nu wel even genoeg van, wil nu graag weer het echte werk, welke man heeft er zin in een lekkere seksdate en wie weet wel meer?
Hete Wannabeee zoekt sexdating
Pink_fantasy (47)
★★★★★
Ik kan wel stellen dat ik niet helemaal ben zoals andere dames van mijn leeftijd, ik wil altijd net wat anders, net even wat meer.. Ben jij wat ik zoek?
Mama Pink Fantasy zoekt contact
Katje (49)
★★★★★
Ik hou van kaarsen maar niet vanwege de romantiek maar vanwege het kaarsvet. Ik hou ook van speeltjes, klemmen. Is bij jou stopwoord niet onbekend en denk jij dat je dit katje wel aankan? Dan zou ik graag met jou in contact willen komen.
Rijpe Katje zoekt neuk date
Meetta (47)
★★★★★
Ook al ben ik wat ouder ik heb zeker nog mijn charmes, en die wil ik maar al te graag in de strijd gooien. Van wat voor een charme zou jij kunnen genieten? Ik in sexy lingerie op een kleedje voor de haard?
Gescheiden Meetta zoekt contact
Loxley (47)
★★★★★
Het gaat mij puur om een avontuurtje tussen de lakens. Ben net gescheiden, dus een man in huis hoef ik niet. Alleen voor even dus. Doe je mee?
Mama Loxley zoekt contact
Coolemeid (47)
★★★★★
Ik ben iemand die heel open van geest is en nog heel wat aankan maar helaas ben ik alleen. Het zou fijn zijn mijn ruime gedachten met een leuke man te kunnen delen.
Dame Coolemeid zoekt man
Geurtje
★★★★★★★★★☆
Wat als wij samen een spannende douche nemen? Lijkt jou dat wat? Dan moet je me wel eerst helpen met het verslepen van een grote eikenhouten kast in mijn woning...
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Noalie
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand in Flevoland die mijn band kan komen plakken. Ik heb geen geld voor de fietsenmaker en het lukt me zelf niet om het te repareren. Ik vergoed je dan in natura.
Fietsband plakken (Klus van 1 uur)
Annerieke
★★★★★★★★★☆
Ik heb hoogtevrees en een plafond van 3m20 hoogte. Ik heb ook geen ladder en er moet en nieuw peertje in één van de lampen... Doe jij dat voor me in ruil voor het betasten van mijn tietjes?
Peertje vervangen (Klus van half uur)
Aaliyah
★★★★★★★★★☆
Wij zijn een bi-seksueel koppel en we proberen een moestuin aan te leggen, maar het werk is te veel voor ons beiden. Wat zou je zeggen van een triootje met ons..?
Moestuin aanleggen (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten