Gratis Aanmelden

Dame Odeth zoekt relatie

Odeth (49)

Ik ben al meer dan een jaar alleen inmiddels, na een zware scheiding had ik even helemaal nergens meer zin in. Maar ik voel me weer op en top en ook zin om een nieuwe man te ontmoeten! Eerst eens een gezellig etentje en dan zien wat ervan komt.

Maak contact met haar
  1. Naam: Odeth
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Heerlen
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dame Odeth van 49 uit Heerlen, Limburg zoekt relatie
Gynnie (49)
★★★★★
Ben nog al onzeker geworden na wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen jaren. Ik weet het als je naar mijn foto's kijkt lijkt het niet zo maar diep van binnen ben ik vaak onzeker. Dus ik zoek een leuk persoon die eens iets wil ondernemen.
Mama Gynnie zoekt contact
Dahliscia (48)
★★★★★
Lekker snoepje zoekt een leuke man voor een opwindend avontuur. Ben wel benieuwd wat jou avontuur gaat worden, en jij die van mij? Zal een tip geven, massage.
Rijpe Dahliscia zoekt jongen
leukenzo (49)
★★★★☆
Leuk om hier iemand te ontmoeten en leuke dingen mee te doen. Elkaar leren kennen en dan wat leuks ondernemen. Ben zelf een ondernemende, ondeugende vrouw die van flirten houd
Gescheiden Leukenzo zoekt contact
Dydey (49)
★★★★★
Zon zee strand dan weet je toch eigenlijk al wat er ontbreekt. Buiten een hele mooie man aan mijn zijde natuurlijk.
Gescheiden Dydey zoekt sexdating
Tijgerinnetje (48)
★★★★★
Niet bang worden van mijn naam, ik grom niet. Maar ik kan jou niet beloven om mijn nagels niet in jou te zetten als wij bezig zijn..
Mama Tijgerinnetj zoekt neuk date
Arendje (48)
★★★★★
Wie wil graag een keertje mee gaan met mij? Samen een wandeling maken, genieten van een drankje of iets eten en gewoon zien wat er volgt?
Geile Arendje zoekt sex contact
Elies
★★★★★★★★★★
Ik ben recentelijk gescheiden en ik zoek hulp voor mijn verhuizing naar een appartement in de grote stad. Ik kan je helaas niet met geld betalen, maar wel in natura...
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Liecke
★★★★★★★★★☆
Als gevolg van een klein ongelukje zit er een gat in mijn muur dat gedicht moet worden, want het is een huurwoning. Wie me helpt, mag lekker met mijn borsten spelen.
Beschadigde muur herstellen (Klus van half uur)
Yneke
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mijn gras kan maaien en in ruil daarvoor met mij een douche wil nemen. Mijn grasmaaier is kapot, dus wel met die van jou komen. Mijn tuin is klein.
Gras maaien (Klus van 1 uur)
Jentine
★★★★★★★★★☆
Ik word helemaal gek van mijn wasmachine! Niks werkt, dat dingt draait niet. Geen idee wat het is, maar ik heb er een goede vrijpartij voor over. Help jij me? Please
Wasmachine repareren (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten