Gratis Aanmelden

Gescheiden Olalale zoekt dating

Olalale (47)

Altijd in voor een heerlijk heet sexafspraakje, jonger of ouder maakt voor mij niets uit, als je maar zin hebt. Het zou leuk zijn als je niet te ver weg woont maar dat is geen must. Ik houd wel van geschoren mannen vind ik wel zo fris.

Maak contact met haar
  1. Naam: Olalale
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Diemen
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: Anders
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Gescheiden Olalale van 47 uit Diemen, Noord-Holland zoekt dating
Claudia666 (48)
★★★★☆
In het dagelijks leven werkzaam als fysiotherapeut. Ben erg goed met me handen en weet veel over het menselijk lichaam, denk dat dat altijd wel goed van pas kan komen:)
Rijpe Claudia666 zoekt relatie
LekkereWendy (49)
★★★★★
Ik ben een warmbloedige vrouw die al een tijdlang single is. De scheiding heeft een flinke deuk opgeveerd in mijn ego en heb daarom niet naar andere mannen gekeken. Ik heb me herpakt, voel me sexy en vrouwelijk en wil een man vinden om de schade die ik heb geleden in te halen.
Geile LekkereWendy zoekt jongen
angelica (49)
★★★★☆
In ware liefde geloof ik echt niet meer of misschien dat jij me overtuigt met iets heel bijzonders dan kan ik mijn mening bijstellen. Maar voor nu houd ik het op een leuke tijd samen en daar mag uiteindelijk iets meer uit voort komen!
Dame Angelica zoekt relatie
Hunnybun73 (49)
★★★★★
Ik ben een lieve, zorgzame jonge dame die het alleen zijn zat is. Ik houd erg van gezelligheid. Ga er graag op uit, maar een weekendje thuis zitten vind ik ook heerlijk.
Hete Hunnybun73 zoekt sexdate
Durfjehet (48)
★★★★★
In mijn leven ben ik heel vaak slecht behandeld door mijn exen, te vaak was ik niet in staat geweest om voor mezelf op te komen, hierdoor heb ik toch wel enige schade opgelopen. Durf niet snel een serieuze relatie aan te gaan en heb heel wat bedpartners gehad, puur om het feit dat ik gewoon bang was om weer slecht behandeld te worden. Wat ik hier zoek is iemand die me neemt zoals ik ben, accepteert dat ik een rugzak heb, en houd van samen genieten. Ik vind het heel belangrijk dat we vooraf alles duidelijk afspreken, zodat we beiden weten waar we aan toe zijn en achteraf niet voor verassingen komen te staan.
Dame Durfjehet zoekt neuk date
Barbra (49)
★★★★☆
Ben alles behalve braaf...Ik had een tijdje een vaste sexvriend maar die is uit mijn leven verdwenen, lang verhaal. Om het even snel en simpel te zeggen zoek ik een nieuwe buddy..
Hete Barbra zoekt jongen
Sylke
★★★★★★★★★☆
Wij houden nogal van een feestje en onze woonkamer is een bende... Als jij deze kamer weer wilt herstellen, willen we jou met z'n tweetjes optimaal verwennen...
Garage opruimen (Klus van 3 uur)
Lenthe
★★★★★★★★★★
Kan ik je met deze foto verleiden tot een auto reparatie? Hij moet verkoopklaar gemaakt worden... De beloning is dus wat je hier op deze foto ziet. Na afloop uiteraard ;)
Auto reparatie (Klus van 4 uur)
Annelies
★★★★★★★★★★
Ik beid je mijn lichaam aan als ik de gouden tip krijg voor een nieuwe woning in Overijssel. Voor 400k max, twee kamers, garage en een kleine tuin... succes ;)
Woonruimte gezocht (Klus van 1 uur)
Anneminke
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die parket kan leggen in twee kamers en die daarvoor niet met geld beloond wil worden, maar met een vrijpartij met mij. Wie o wie komt mij helpen?
Parket leggen (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten