Gratis Aanmelden

Vrouw ZoektLat zoekt man

ZoektLat (48)

Ik heb nog wel ruimte in mijn leven voor een leuke, gezellige man om een (lat)relatie mee op te bouwen.

Maak contact met haar
  1. Naam: ZoektLat
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 175-180 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: Anders
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Vrouw ZoektLat van 48 uit Amsterdam, Noord-Holland zoekt man
Sissi (48)
★★★★★
De lange dagen en nachten alleen ben ik zat. Ik wil weer kunnen genieten, gezellige dineetjes bij kaarslicht, mooie strandwandelingen of romantisch voor de open haard liggen. Als ik hier iemand kan vinden waarmee ik dat samen kan doen, zou ik dat echt heel fijn vinden.
Hete Sissi zoekt man
ohheyeaahh (49)
★★★★☆
Hopeloos ben ik zeker niet op zoek maar ik wil verleiden en verleid worden. Ik mis die spanning en af en toe eens een compliment. Ik hou van knuffelen en als jij in mijn smaak valt kan je al gelijk een heel dikke knuffel krijgen.
Hete Ohheyeaahh zoekt dating
lifeisforliving (48)
★★★★☆
Single lady, klaar voor een nieuwe liefde. Zelfstandig en ondernemend. Het begint met een date, daarom staat er geen relatie. Dat is iets wat zal moeten groeien, indien het klikt uiteraard ;-).
Gescheiden Lifeisforliv zoekt man
DaisyDuck (49)
★★★★☆
Wie had ooit gedacht dat ik hier ooit zou staan. Nadat mijn man me bedroog en verliet voor zijn jongere secretaresse en ik nu al 2 jaar alleen ben. Tijd voor wat nieuws dus.
Vrouw DaisyDuck zoekt contact
Pogingwagen (49)
★★★★☆
Iedereen herkent het gevoel van alleen zijn wel eens, samen uit eten of eens naar de film kan zo leuk zijn. Nu kan ik dat uiteraard ook wel een keer doen, maar in je eentje is niks aan, dat geldt voor de meesten denk ik.
Milf Pogingwagen zoekt man
Ergwild (49)
★★★★☆
Als jij mocht kiezen tussen een geile massage of een lekkere blowjob, wat zou je dan kiezen? Ik kan je vertellen dat ik in beiden heel goed ben hihi.
Hete Ergwild zoekt neuk date
Lonne
★★★★★★★★★★
Mijn tuin heeft een grote beurt nodig en ik moet je toegeven... ik ook ;) Zou je het leuk vinden om me met beiden te helpen? Eerst de achtertuin en daarna mijn 'tuintje'?
Tuin harken (Klus van 3 uur)
Marlien
★★★★★★★★★☆
Op mijn etage heb ik een verstopte WC... ik schaam mij hier erg voor. Wie kan dit discreet voor mij oplossen? Accepteert u dan een vergoeding door middel van een handjob?
WC ontstoppen (Klus van half uur)
Leonie
★★★★★★★★★★
Ik heb een kamer die dringend geschilderd moet worden, maar ik heb er geen budget meer voor. Ik heb wel een sexy lichaam, mocht je dat accepteren als betaling..
Schilderklus (Klus van 4 uur)
Ritaje
★★★★★★★★★☆
Ik ben per direct op zoek naar een man die een security camera op kan hangen bij mij thuis. Als het werkt kun je met mijn borsten spelen. Heel veel mannen dromen daarvan!
Beveiligingscamera (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten