Gratis Aanmelden

Moeder Felieana zoekt neuk date

Felieana (48)

Een stevige vrijpartij is waar ik erg naar uitkijk, hoop dan ook snel een lekkere vent te vinden die mijn goddelijke lichaam een keer wil verwennen. Hoop snel een reactie te krijgen en met jou een nachtje door te brengen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Felieana
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Berkelland
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Atletisch
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Moeder Felieana van 48 uit Berkelland, Gelderland zoekt neuk date
Toemaar (49)
★★★★★
Ik zou het zo geil vinden eens goed tussen mijn tieten geneukt te worden door een heerlijke man met een gigantische pik, iemand die veel spuit en mij daarna helemaal onderspuit, ook in mijn gezicht!
Rijpe Toemaar zoekt man
Lachebekje (48)
★★★★★
Ik ben nu al een aantal jaar gescheiden, wel een aantal tussentijdse relaties gehad maar het werkte eigenlijk nooit echt, ik werd gewoon niet begrepen. Daarom ben ik opzoek naar een man die me wel begrijpt, iemand die luistert, hoort en me aanvoelt, iemand die eerlijk is en me met respect behandeld. Als het je leuk lijkt om kennis met mij te maken dan hoor ik het graag van je!
Hete Lachebekje zoekt sex
veenbloem (49)
★★★★★
Nu al weer 3 jaar gescheiden, en hoop een maatje te vinden, om gezelligheid mee te kunnen delen. Ik ben niet ongelukkig, heb verder alles wel op de rit. Alles begint met een eerste indruk, vriendschap. Ik verzorg mij goed, kleed mij modern casual,trendy,zakelijk. Ook ben ik rustig van aard, eerlijk en trouw, en kan slecht tegen pushen dwang of gemanipuleerd te worden.
Rijpe Veenbloem zoekt sexdating
Fabbieen (49)
★★★★☆
Gescheiden, moeder van 3 en werkzaam in de voedingssector. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan knutselen, naaien, terrasjes en uit eten gaan, koken en bakken en optrekken met de kinderen. Ik heb een eigen huisje met een aantal diertjes. Ik zoek hier iets serieus en vast. Ik ben hier ingeschreven omdat een vriendin van mij hier haar toekomstige echtgenoot heeft leren kennen. Geen idee of het voor mij ook zo'n vaart zal lopen, maar ik waag mijn kans!
Vrouw Fabbieen zoekt sex contact
Olalale (47)
★★★★☆
Altijd in voor een heerlijk heet sexafspraakje, jonger of ouder maakt voor mij niets uit, als je maar zin hebt. Het zou leuk zijn als je niet te ver weg woont maar dat is geen must. Ik houd wel van geschoren mannen vind ik wel zo fris.
Gescheiden Olalale zoekt relatie
Dahliscia (48)
★★★★★
Lekker snoepje zoekt een leuke man voor een opwindend avontuur. Ben wel benieuwd wat jou avontuur gaat worden, en jij die van mij? Zal een tip geven, massage.
Rijpe Dahliscia zoekt jongen
Detje
★★★★★★★★★★
Jij schildert voor mij een muur en als ik tevreden ben met het resultaat gaan we samen een douche nemen. Lijkt jou dat wat? Ik heb de verf, maar geen kwasten.
Muur schilderen (Klus van half uur)
Evelyn
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een tech wizzard die voor eens en voor alijd mijn printer aan de praat kan krijgen. Ik ben nogal wanhopig! Vandaar dat ik je ook een heel hete beloning zal geven...
Printer repareren (Klus van 2 uur)
Carijn
★★★★★★★★★☆
Ik bied je 10 minuten met mijn borsten aan als jij een beton blok van 80 x 60 x 50 cm uit mijn tuin weg kan halen en naar de stort kan brengen. Beloning pas na het handenwassen.
Afval Weggooien (Klus van half uur)
Beatrijs
★★★★★★★★★★
Hey... ik bied me aan voor een uurtje als je mijn tuin leeg kunt halen. Er staat een hoop grof vuil dat echt weg moet, maar dat lukt mij nooit alleen. Een busje is zeker nodig.
Gros vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten