Gratis Aanmelden

Dame Hanneke zoekt man

Hanneke (47)

Het is alweer een tijdje geleden dat er een man in mijn leven was, zeker na wat mijn ex mij allemaal heeft geflikt was ik er even klaar mee, maar nu wil ik verder met mijn eigen leven en daar wil ik graag een lieve en betrouwbare man in hebben.

Maak contact met haar
  1. Naam: Hanneke
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Hove
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Dame Hanneke van 47 uit Hove, Antwerpen zoekt man
Tirza (48)
★★★★★
Het lukt me maar niet om een man aan de haak te slaan, wel heb ik wat lovers gehad maar dat is niets geworden. Ik zal wel niet geschikt zijn voor een relatie dus nu wil ik een sex relatie met een lekkere kerel die mij alle hoeken van de kamer laat zien.
Vrouw Tirza zoekt relatie
MilFMayke (49)
★★★★☆
Mijn man was enorm op mij uit gekeken en daar heb ik een enorme knauw van gekregen. Ik merk de laatste tijd wel dat ik nog steeds aardig in de markt lig en daar maak ik driftig gebruik van na tien jaar een seksloos huwelijk te hebben gehad.
Milf MilFMayke zoekt contact
Lin40 (48)
★★★★☆
ben al een behoorlijke tijd alleen nu, de kinderen zijn uit huis en heb al jaren geen passie en liefde meer gekend. Heb erg veel ellende meegemaakt waardoor ik niet in liefde meer geloof of er in ieder geval op dit moment niet aan toe ben.
Milf Lin40 zoekt neuk date
Marjorei (47)
★★★★★
Het zou je maar gebeuren, je man vind je te oud en wil van je scheiden. Nou mij is het gebeurt. Tja daar sta je dan buiten en alleen. Maar ik heb het leven weer opgepakt en nu zoekende naar een maatje die mij niet te oud vind.
Milfje Marjorei zoekt neuk date
Eliza11881 (47)
★★★★☆
We worden er niet jonger op maar om nou geen seks meer te hebben, dat kan echt niet hoor. Daarom zoek ik zo snel mogelijk een lekkertje waar ik mee mag stoeien.
Milf Eliza11881 zoekt sexdate
Oeze (47)
★★★★☆
Als je eens zou weten hoe lang het geleden zou zijn dat ik lekker ben verwend dan zou je schrikken. Gelukkig speel ik wel vaak met mijzelf.
Hete Oeze zoekt dating
Marlou
★★★★★★★★★★
Ik heb 40m aan laurieren die gesnoeid moeten worden en ik vind dat een klote klus, maar ik beloon degene die dat voor mij wil doen, in natura.. alles is mogelijk
Struiken snoeien (Klus van 4 uur)
Beatrijs
★★★★★★★★★★
Ik wil een volledige massage krijgen, met olie en al en in ruil voor jouw service ben ik bereid om je een echte blowjob te geven met een spetterend einde...
Massage (Klus van 1 uur)
Emmeke
★★★★★★★★★☆
IK heb een hoog plafond in mijn hal: 5 meter en ik wil daar graag een lamp ophangen, maar ik krijg dat nooit alleen gedaan. Ik zoek dus hulp en ben bereid je te betalen met mijn lijf.
Lamp ophangen (Klus van 2 uur)
Leonieke
★★★★★★★★★★
Ik heb een muur van 2 bij 2,5 meter die geschilderd moet worden en ik heb geen materiaal en ook geen zin om dat te doen. Help jij me? Dan mag je mijn borsten voelen!
Muur schilderen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten