Gratis Aanmelden

Vrouw Sannelienne zoekt dating

Sannelienne (48)

Soms verwacht je niet wat er gebeurd, mijn leven kreeg een hele andere wending dat ik gedacht had. Maar ik ben nu vrolijker dan ooit.

Maak contact met haar
  1. Naam: Sannelienne
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Midden-Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Vrouw Sannelienne van 48 uit Midden-Groningen, Groningen zoekt dating
XxKikixX (49)
★★★★☆
Hallo lieve mannen! Ik ben een zorgzaam type, maar dat wil nog niet zeggen dat ik geen beest in bed kan zijn! Ik hou er van als mannen mij intens kunnen verwennen in bed. Ben jij die leuke man die mij een intens lekkere nacht kan bezorgen?
Hete XxKikixX zoekt dating
Shysieh (48)
★★★★★
Ik ben een gezellige iets wat verlegen dame. Na mijn scheiding leefde ik voor mijn kinderen. Die hebben nu een leeftijd bereikt dat ze veel zonder mama kunnen. Naast mijn werk en mijn hobby's mis ik de gezelligheid. Daarom zoek ik die hier.
Milf Shysieh zoekt neuk date
Claudia666 (48)
★★★★☆
In het dagelijks leven werkzaam als fysiotherapeut. Ben erg goed met me handen en weet veel over het menselijk lichaam, denk dat dat altijd wel goed van pas kan komen:)
Rijpe Claudia666 zoekt relatie
Hetti (49)
★★★★☆
Naar het schijnt zijn hier heel leuke mannen en dat wil ik nu wel eens zien. Mijn vriendin heeft er toch een heel leuke vriend aan overgehouden. Zelf ben ik al een tijdje gescheiden en zou wel terug een man in mijn leven willen toelaten.
Geile Hetti zoekt man
Marjorei (47)
★★★★☆
Het zou je maar gebeuren, je man vind je te oud en wil van je scheiden. Nou mij is het gebeurt. Tja daar sta je dan buiten en alleen. Maar ik heb het leven weer opgepakt en nu zoekende naar een maatje die mij niet te oud vind.
Milfje Marjorei zoekt neuk date
Loizie (48)
★★★★☆
Volgens mijn vriendinnen kan ik maar beter alleen blijven. Ze hebben allemaal rotervaringen en ook ik heb helaas al een huwelijk achter de rug. Maar helemaal alleen? Nee joh, dat kan ik niet! Ik heb in ieder geval een kerel nodig om aan mijn trekken te komen. Want naarmate ik ouder word, heb ik steeds meer zin in sex. En zonder man kom ik dan nergens!
Vrouw Loizie zoekt jongen
Liefke
★★★★★★★★★☆
Er hangt een grote tak voor mijn raam, waardoor ik weinig licht krijg. Mijn huisbaas zegt dat ik die zelf moet afzagen, maar ik kan dat niet en ik heb ook geen geld :(
Tak afzagen (Klus van half uur)
Pleunie
★★★★★★★★★☆
Ik heb een heel mooie kraan gekocht, maar geen idee hoe ik die moet installeren. Is er een lekkere vent die mij daar bij kan helpen? Dan help ik jou ook op mijn manier.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Yvke
★★★★★★★★★★
Ik wil je graag mijn lichaam aanbieden indien je mijn garage kunt bevrijden van een aantal grote lompe objecten die te veel plaatst in beslag nemen. Wie helpt me?
Objecten transporteren (Klus van 3 uur)
Mia
★★★★★★★★★★
Ik wil mijn muren opnieuw doen in de woonkamer. Ik doe alles zelf, behalve het stuccen. Daar heb ik een hekel aan. Kan iemand me helpen? De beloning zal goed zijn.
Stuccen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten