Gratis Aanmelden

Moeder Kiora zoekt man

Kiora (47)

Ik ben dol op romantiek en de man die ik zoek is dat ook. Samen dineren bij kaarslicht, de haard aan en samen op de bank een romantische film kijken. Ik zou willen dat ik nu al in je armen op de bank zou liggen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Kiora
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Almere
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Moeder Kiora van 47 uit Almere, Flevoland zoekt man
Jackyy (47)
★★★★☆
Hallo! Ik ben heel wat jaartjes getrouwd geweest. Dat was een mooie tijd, maar nu is het tijd voor wat nieuws. Ik hoef niet perse een nieuwe relatie, vrijblijvend met elkaar kletsen, misschien kunnen we wat verder gaan, zoiets zou ik wel willen. Vrijheid, blijheid!
Gescheiden Jackyy zoekt man
Liefdegaatvooralles (47)
★★★★★
Ja, wat kan ik hier schrijven. Laat ik maar eens eerlijk zijn, want mijzelf omhoog prijzen heeft geen zin. Ik ben een spontane vrouw, af en toe last van een dipje en soms voel ik me wat alleen. Ik hoop hier een man te vinden die mij weer blij kan maken en gewoon wilt genieten net zoals ik wil.
Dame Liefdegaatvo zoekt sex contact
Marie_L (48)
★★★★★
Al jaren loop ik met een wens rond en dat is om eindelijk weer eens lief te hebben. Ik heb zoveel te geven, maar iedere keer stoot ik weer mijn neus. Is er dan werkelijk geen man te vinden die vol voor de liefde wil gaan?
Moeder Marie L zoekt contact
Flirtje (47)
★★★★☆
Ik heb mijn leven behoorlijk op de rit en ik kan zeggen dat ik het leven allen wel heel erg goed vind bevallen alleen kom ik nu wat te kort. Ik wil seks, dit alles natuurlijk wel veilig en het liefst met iemand die het ook wel vaker wil dan een keer. Ik hou van lekker lang en soms van een lekker vlug potje harde seks. Ik hoop hier een man tegen te komen die mij kan laten genieten en mijn tekort kan opvullen.
Moeder Flirtje zoekt sexdating
Odeth (49)
★★★★★
Ik ben al meer dan een jaar alleen inmiddels, na een zware scheiding had ik even helemaal nergens meer zin in. Maar ik voel me weer op en top en ook zin om een nieuwe man te ontmoeten! Eerst eens een gezellig etentje en dan zien wat ervan komt.
Dame Odeth zoekt contact
Coolemeid (47)
★★★★★
Ik ben iemand die heel open van geest is en nog heel wat aankan maar helaas ben ik alleen. Het zou fijn zijn mijn ruime gedachten met een leuke man te kunnen delen.
Dame Coolemeid zoekt man
Jenieke
★★★★★★★★★☆
Mijn terras moet eens schoongemaakt worden met een hogedrukspuit en die heb ik dus zelf niet. Doe jij het voor me? Dan zal ik me daarna bezighouden met jouw hogedrukpik
Terras schoonmaken (Klus van 2 uur)
Jasmina
★★★★★★★★★☆
Kan iemand zo snel mogelijk mijn schoorsteen komen schoonmaken? De pros zijn zo duur en ik betaal veel liever in natura. Vind ik namelijk ook lekker. Is geil en economisch ;)
Schoorsteen Vegen (Klus van 1 uur)
Nathalie
★★★★★★★★★★
Mijn auto maakt een raar geluid en ik durf er niet meer mee te gaan rijden. Welke handyman kan dit voor mij fixen? Ik betaal je niet met geld, maar met mijn lichaam, ok?
Auto reparatie (Klus van 2 uur)
Annerieke
★★★★★★★★★★
We hebben het een beetje bont gemaakt: de barbecue is erg vies en ik heb gewoon geen zin om die schoon te maken. Wie mij helpt zal ik daarna helemaal leeg zuigen...
BBQ Schoonmaken (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten