Gratis Aanmelden

Milfje Elsinaka zoekt man

Elsinaka (48)

Geen enkele uitdaging ga ik uit de weg en van avontuur houd ik wel. Na de scheiding heb ik een sabbatical genomen en de wereld rond gereisd. Heel veel gezien en er achter gekomen dat ik niet als single door het leven wil gaan.

Maak contact met haar
  1. Naam: Elsinaka
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Maashorst
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Milfje Elsinaka van 48 uit Maashorst, Noord-Brabant zoekt man
Oeze (47)
★★★★☆
Als je eens zou weten hoe lang het geleden zou zijn dat ik lekker ben verwend dan zou je schrikken. Gelukkig speel ik wel vaak met mijzelf.
Hete Oeze zoekt dating
Freakje (48)
★★★★★
Elke vrouw heeft wel een wel een spannende kant alleen moet je wel de juiste persoon zijn om dat naar boven brengen. Is er hier een man die mijn spannende kant wel wil leren kennen en verder wil uitdiepen, ik ben voor veel in en er is veel bespreekbaar.
Vrouw Freakje zoekt dating
Zaviera (48)
★★★★☆
Sinds kort gescheiden en wil graag een nieuwe liefde, wel iemand die mij op seks gebied kan bij houden want daar is mijn huwelijk dus ook op stuk gelopen.
Dame Zaviera zoekt jongen
Odeth (49)
★★★★★
Ik ben al meer dan een jaar alleen inmiddels, na een zware scheiding had ik even helemaal nergens meer zin in. Maar ik voel me weer op en top en ook zin om een nieuwe man te ontmoeten! Eerst eens een gezellig etentje en dan zien wat ervan komt.
Dame Odeth zoekt contact
alicia0ohoh (48)
★★★★★
Nou, en daar zit je dan ineens en stukje over jezelf te schrijven waar je ook nog eens leuk over moet komen en dat dan in een paar zinnen! Ik ben Alicia, ben meestal vrolijk, hou van de zon strand vakanties en lekker genieten van een glas wijn op een terras. Ik ben nu 3 jaar gescheiden heb twee leuke dochters, en een leuke baan en een leuk huisje, nu no g een man in mijn leven waar ik wat leuks mee kan doen. :-)
Gescheiden Alicia0ohoh zoekt neuk date
Dubbeldwarsig (49)
★★★★☆
Alleenstaand, een groot huis, goede baan en lieve kinderen maar sinds mijn scheiding lijkt niets meer compleet en voel ik me vaak behoorlijk alleen. Zou heel fijn zin als jij die eenzaamheid een beetje kunt opvullen.
Milfje Dubbeldwarsi zoekt sexdate
Gerrigje
★★★★★★★★★★
Iemand die een beetje kan behangen en het juiste materiaal daarvoor heeft? En iemand die het gratis voor me wil doen, in ruil voor een lekkere vrijpartij na afloop?
Behang plakken (Klus van 3 uur)
Stephanie
★★★★★★★★★★
Hoi hoi, ik ben op zoek naar een huiswerk begeleider voor mijn twee kinderen van 12 en 14 jaar. Ik vergoed je slechts in natura op regelmatige basis. Omgeving Zuid-Holland.
Huiswerk begeleiding (Klus van 4 uur)
Liecke
★★★★★★★★★☆
Als gevolg van een klein ongelukje zit er een gat in mijn muur dat gedicht moet worden, want het is een huurwoning. Wie me helpt, mag lekker met mijn borsten spelen.
Beschadigde muur herstellen (Klus van half uur)
Caithlyn
★★★★★★★★★★
Ik heb al geprobeerd mijn over schoon te maken, maar het is onbegonnen werk. Misschien kun jij mij helpen? Ik heb er dit voor over, zoals je op mijn foto kunt zien..
Oven schoonmaken (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten