Gratis Aanmelden

Gescheiden Dalhia zoekt dating

Dalhia (49)

Mijn allerbeste vriend is mijn bed en hier wil ik graag verandering in brengen, graag zou ik mijn bed delen met iemand. Mijn grootste hobby is zwemmen en achtbanen, ik hou van de snelheid en in het water kan je alles wat je op het land niet kan. Zijn dit die dingen die jou ook aanspreken dan kunnen we misschien een keer samen in de achtbaan en de dag afsluiten in mijn bed.

Maak contact met haar
  1. Naam: Dalhia
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Westerwolde
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Gescheiden Dalhia van 49 uit Westerwolde, Groningen zoekt dating
Liva (49)
★★★★☆
Mijn hele leven vraag ik me al af hoe het is om sm seks te hebben. Het fascineert me en ik word opgewonden als ik er aan denk als ik eens goed vernederd wordt. Ik heb geen enkele ervaring, want mijn ex vond het helemaal niets en vreemdgaan doe ik niet. Maar nu ben ik weer vrij en kan ik doen wat ik wil. En dat is dus om seks te hebben met een man die me inwijdt in de sm wereld.
Milf Liva zoekt sex
Kimmetje (49)
★★★★☆
Ik zat even te denken hoe ik een leuke man kan vinden, dit leek mij de perfecte oplossing. Want ik ben al een tijdje alleen en het word hoognodig tijd om de draad weer op te pakken. Na mijn mislukte huwelijk wou ik eerst even wat rust hebben, maar nu ben ik er wel weer aan toe. Want wat is er nu leuker dan twee mensen die elkaar lief kunnen hebben en misschien wat moois op gaan bouwen?
Rijpe Kimmetje zoekt neuk date
Fionao (49)
★★★★★
een echte levensgenieter zo kan ik mezelf het beste omschrijven. Een lekker etentje, op stap gaan of gewoon genieten van een lekker glaasje. Het liefste zou ik dan ook een man leren kennen die zich een beetje in mij terug vind.
Geile Fionao zoekt jongen
Redhair (48)
★★★★☆
Tot voor kort had ik mijn leven vrij goed op orde, totdat mijn man er mee aankwam dat die wou scheiden. Het heeft mij door een hel gesleept, nu na een aantal jaren heb ik weer dat knopje gevonden om te kunnen genieten. Vandaar mijn aanmelding, zo kan ik zien of het geluk alsnog voor mij is weg gelegd.
Mama Redhair zoekt contact
Val2222 (47)
★★★★★
Als je echt belangstelling hebt hoor ik jou graag, maar voor een one-night stand bedank ik.
Moeder Val2222 zoekt jongen
Bsyl (49)
★★★★★
ik zoek naar iets leuks en gezelligs. Ben jij een leuke man die zin heeft om samen met mij wat gezelligs te gaan doen?
Rijpe Bsyl zoekt contact
Lyske
★★★★★★★★★☆
Ik zit diep in de schulden en kan me een reparateur niet veroorloven voor mijn kapotten wasmachine. Ik ben dus min of meer gedwongen om het op deze manier te doen :/
Wasmachine repareren (Klus van 1 uur)
Ellanoor
★★★★★★★★★★
Er zit al ruim twee jaar een flink gat in mijn muur, wat ik dicht moet maken van mijn huisbaas. Kun jij me helpen? Dan gebruiken we het gat eerst als gloryhole... ;-)
Stuccen (Klus van 1 uur)
Jenske
★★★★★★★★★★
Mijn tuin is een grote wilde bende en moet echt opnieuw gedaan worden, maar tuinmannen zijn veel te duur, dus ik hoop iemand te vinden een betaling in natura accepeert...
Tuin Doen (Klus van 4 uur)
Mahnoor
★★★★★★★★★☆
Ik heb op de grond in mijn keuken lelijke tegels en ik wil daar graag een vinyl vloer laten leggen, maar dat is te duur voor mij. Kunnen wij misschien iets regelen..?
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten