Gratis Aanmelden

Gescheiden Dalhia zoekt dating

Dalhia (49)

Mijn allerbeste vriend is mijn bed en hier wil ik graag verandering in brengen, graag zou ik mijn bed delen met iemand. Mijn grootste hobby is zwemmen en achtbanen, ik hou van de snelheid en in het water kan je alles wat je op het land niet kan. Zijn dit die dingen die jou ook aanspreken dan kunnen we misschien een keer samen in de achtbaan en de dag afsluiten in mijn bed.

Maak contact met haar
  1. Naam: Dalhia
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Westerwolde
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Gescheiden Dalhia van 49 uit Westerwolde, Groningen zoekt dating
Ingridjuh (48)
★★★★★
Ik heb een goede baan en een leuke huisje en een hechte vriendenkring, mijn leven is bijna compleet, maar dat ene ontbreekt nog in mijn leven, en dat is een leuke man waarmee ik het kan delen. Want als ik s avonds thuis ben zou ik wel graag tegen een lekkere man op willen kruipen en samen ontspannen op de bank willen zitten.
Milfje Ingridjuh zoekt sex
Heaveny (48)
★★★★★
De hemel, och je hoort toch verhalen van mensen die door seks in een zevende hemel zijn gekomen. Ik moet eerlijk zijn maar dat heb ik nog nooit mee gemaakt. Heb ik dan nooit een goede minnaar gehad of zou het aan mij liggen.
Dame Heaveny zoekt sex
SannnXX (47)
★★★★★
Mijn huwelijk is stukgelopen doordat naar mijn mening mijn toenmalige man dusdanig is verandert na het overlijden van zijn ouders waar hij heel close mee was. Hij werd een man die ik niet meer kende, werd niet meer zichzelf en ondanks diverse pogingen was ons huwelijk helaas niet meer te redden. Een scheiding is nooit leuk maar ook geen reden om de rest van je leven alleen te blijven. Daarom zoek ik nu een leuke man waar ik een leuke tijd mee kan beleven.
Vrouw SannnXX zoekt sexdate
Nuchteredame (49)
★★★★★
Ik zoek een man die gewoon nuchter in het leven staat waar ik het overal mee kan over kan hebben en ook gewoon grijs kan zien en niet alleen zwart en wit.
Dame Nuchteredame zoekt sex contact
Constanta (47)
★★★★☆
Mijn relatie is al een tijdje verleden tijd en dat is ook zo voor de intimiteit. Het is lang geleden dat er een man naast me in bed heeft gelegen en mis dat enorm. Een nachtje doorbrengen met een heel knappe en sexy man is waar mijn hart naar uit gaat.
Mama Constanta zoekt dating
Olalale (47)
★★★★★
Altijd in voor een heerlijk heet sexafspraakje, jonger of ouder maakt voor mij niets uit, als je maar zin hebt. Het zou leuk zijn als je niet te ver weg woont maar dat is geen must. Ik houd wel van geschoren mannen vind ik wel zo fris.
Gescheiden Olalale zoekt relatie
Evelyn
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een tech wizzard die voor eens en voor alijd mijn printer aan de praat kan krijgen. Ik ben nogal wanhopig! Vandaar dat ik je ook een heel hete beloning zal geven...
Printer repareren (Klus van 2 uur)
Jetje
★★★★★★★★★★
Mijn huis is een grote zooi en ik kan het niet meer alleen aan. Ik wil je graag belonen met orale seks als je mij komt helpen voor twee uurtjes..
Huis opruimen (Klus van 2 uur)
Aily
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die mijn administratie op orde kan brengen. Ik heb helaas geen geld voor boekhouder, dus ik kan je alleen maar in natura betalen. All the way
Administratie doen (Klus van 3 uur)
Gera
★★★★★★★★★☆
Hey... ik bied je een schuimend warm bad aan in mijn twee-persoonsbad, samen met mij dus, als jij mij kunt helpen met het leggen van een parketvloer in mijn slaapkamer.
Parket leggen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten