Gratis Aanmelden

Mama Gynnie zoekt man

Gynnie (49)

Ben nog al onzeker geworden na wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen jaren. Ik weet het als je naar mijn foto's kijkt lijkt het niet zo maar diep van binnen ben ik vaak onzeker. Dus ik zoek een leuk persoon die eens iets wil ondernemen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Gynnie
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Leusden
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Mama Gynnie van 49 uit Leusden, Utrecht zoekt man
Miessmies (49)
★★★★★
Ben het alleen zijn meer dan zat..Ik wil weer genieten van het leven! Plezier voor twee dus doe je met me mee?
Milf Miessmies zoekt neuk date
Lisette689 (48)
★★★★☆
Gedaan met zielig doen, ik stort me gewoon weer op de datingmarkt! Hier ben ik dan, Lisette, blond, ambitieus en vol levensgenot. Samen met jou wil ik gewoon lekkere fun hebben, ons vermaken en wie weet wat er verder nog allemaal van komt. Interesse om mee in dit avontuur te stappen?
Dame Lisette689 zoekt sex contact
alicia0ohoh (48)
★★★★★
Nou, en daar zit je dan ineens en stukje over jezelf te schrijven waar je ook nog eens leuk over moet komen en dat dan in een paar zinnen! Ik ben Alicia, ben meestal vrolijk, hou van de zon strand vakanties en lekker genieten van een glas wijn op een terras. Ik ben nu 3 jaar gescheiden heb twee leuke dochters, en een leuke baan en een leuk huisje, nu no g een man in mijn leven waar ik wat leuks mee kan doen. :-)
Gescheiden Alicia0ohoh zoekt neuk date
Durfjehet (48)
★★★★★
In mijn leven ben ik heel vaak slecht behandeld door mijn exen, te vaak was ik niet in staat geweest om voor mezelf op te komen, hierdoor heb ik toch wel enige schade opgelopen. Durf niet snel een serieuze relatie aan te gaan en heb heel wat bedpartners gehad, puur om het feit dat ik gewoon bang was om weer slecht behandeld te worden. Wat ik hier zoek is iemand die me neemt zoals ik ben, accepteert dat ik een rugzak heb, en houd van samen genieten. Ik vind het heel belangrijk dat we vooraf alles duidelijk afspreken, zodat we beiden weten waar we aan toe zijn en achteraf niet voor verassingen komen te staan.
Dame Durfjehet zoekt neuk date
makeupdoll (49)
★★★★★
Leuke spontane dame, heb geen moeite met het alleen zijn. Maar verlangt toch weer naar de warmte en gezelligheid van een partner. Want uiteindelijk is dat toch wat we allemaal willen!?
Dame Makeupdoll zoekt sex contact
Sanlieze (47)
★★★★★
Ik heb iets met haarbanden, ik vind het gewoon heerlijk fijn om er een in te hebben. Ik hou ook van schilderen en dan is het weer fijn dat het haar niet in de weg zit.
Geile Sanlieze zoekt dating
Alet
★★★★★★★★★☆
Wegens een blessure kan ik niet teveel tillen, maar mijn nieuwe bankstel komt er binnenkort aan en ik heb hulp nodig met het verslepen en tillen! In ruil voor... ?
Bankstel vervangen (Klus van 1 uur)
Marjon
★★★★★★★★★☆
Welke lieve lieve klusjesman wil een laminaat vloer leggen in mijn slaapkamer en wil er geen geld voor, maar wel een wilde vrijpartij met mij? Ik betaal dus alleen in natura...
Parket leggen (Klus van 4 uur)
Stacy
★★★★★★★★★☆
Ik heb een kapotte wasmachine en ook al heel lang geen goede sex meer gehad. Als we dat nu eens konden combineren? Stuur je me even een fotootje van je?
Wasmachine repareren (Klus van 1 uur)
Betje
★★★★★★★★★☆
Ik wil een lang weekend weg gaan, maar mijn kat moet elke dag eten krijgen. Wie wil dat komen doen? Ik betaal je alleen in natura, door middel van orale seks. Ik slik ook.
Huisdier verzorgen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten