Gratis Aanmelden

Vrouw DesireD zoekt contact

DesireD (47)

Ik denk dat ik best wel mannen aantrek als ze me zo zien. Helaas kan ik mijn vriend daar niet bij scharen hij vermaakt zich liever met zijn vrienden of auto's en heeft voor mij bijna geen tijd meer over!

Maak contact met haar
  1. Naam: DesireD
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Amersfoort
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Vrouw DesireD van 47 uit Amersfoort, Utrecht zoekt contact
Sissi (48)
★★★★★
De lange dagen en nachten alleen ben ik zat. Ik wil weer kunnen genieten, gezellige dineetjes bij kaarslicht, mooie strandwandelingen of romantisch voor de open haard liggen. Als ik hier iemand kan vinden waarmee ik dat samen kan doen, zou ik dat echt heel fijn vinden.
Hete Sissi zoekt man
Olalale (47)
★★★★★
Altijd in voor een heerlijk heet sexafspraakje, jonger of ouder maakt voor mij niets uit, als je maar zin hebt. Het zou leuk zijn als je niet te ver weg woont maar dat is geen must. Ik houd wel van geschoren mannen vind ik wel zo fris.
Gescheiden Olalale zoekt relatie
Lovelybabe (47)
★★★★☆
Ik hou van het leven en geniet ervan. Alle positieve dingen die jij eruit haalt, krijg je terug! Ik probeer elke dag op te staan met een lach op m'n gezicht, want lachen is een groot onderdeel van mijn leven. Humor geeft het leven kleur en verbindt mensen met elkaar. Met deze instelling kan ik het leven aan..
Milf Lovelybabe zoekt sexdate
Smarthe (49)
★★★★★
Ik ben niet op zoek naar seks ik ben op zoek naar liefde, seks gaat maar een paar centimeter diep en ik wil dieper. Meer beleven en mezelf meer kunnen geven dan ooit tevoren. Mijn verleden is het verleden en wil ik niet meer aan denken. Ik wil met jou naar de toekomst en kijken wat we samen allemaal kunnen beleven.
Milfje Smarthe zoekt jongen
Toemaar (49)
★★★★★
Ik zou het zo geil vinden eens goed tussen mijn tieten geneukt te worden door een heerlijke man met een gigantische pik, iemand die veel spuit en mij daarna helemaal onderspuit, ook in mijn gezicht!
Rijpe Toemaar zoekt man
Pink_fantasy (47)
★★★★★
Ik kan wel stellen dat ik niet helemaal ben zoals andere dames van mijn leeftijd, ik wil altijd net wat anders, net even wat meer.. Ben jij wat ik zoek?
Mama Pink Fantasy zoekt contact
Jacquelien
★★★★★★★★★☆
Een ventilatie rooster is naar beneden gedonderd in mijn badkamer. Kan iemand dat even vast timmeren of wat dan ook? Ik doe dan een kleine betaling in natura.
Timmerklus (Klus van half uur)
Karlijn
★★★★★★★★★★
Ik krijg steeds een vervelende popup op mijn scherm. Ik word er helemaal gek van. Ergens een nerd aanwezig die dat kan oplossen en van grote borsten houdt?
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Evelyn
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een tech wizzard die voor eens en voor alijd mijn printer aan de praat kan krijgen. Ik ben nogal wanhopig! Vandaar dat ik je ook een heel hete beloning zal geven...
Printer repareren (Klus van 2 uur)
Alice
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een schilder die het plafond van mijn keuken kan witten.Ik zit nogal krap bij kas, dus ik kan je slechts uitbetalen door middel van seks..
Plafond schilderen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten