Gratis Aanmelden

Dame Coolemeid zoekt relatie

Coolemeid (47)

Ik ben iemand die heel open van geest is en nog heel wat aankan maar helaas ben ik alleen. Het zou fijn zijn mijn ruime gedachten met een leuke man te kunnen delen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Coolemeid
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Leuven
  4. Provincie: Vlaams-Brabant
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 175-180 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Dame Coolemeid van 47 uit Leuven, Vlaams-Brabant zoekt relatie
Magda (49)
★★★★☆
Ik ben een jonge gescheiden moeder met de zorg van 2 kinderen die ook wel naar hun vader gaan. Over mijn ex zeg ik niks omdat ik er redelijk mee door een deur kan. Als mijn kinderen weg zijn zet ik de bloemetjes buiten maar nu kom ik nog alleen thuis en dat wil ik graag veranderen.
Mama Magda zoekt sex
Caniz (47)
★★★★★
Op zoek naar wat romantiek.
Rijpe Caniz zoekt jongen
Dalhia (49)
★★★★☆
Mijn allerbeste vriend is mijn bed en hier wil ik graag verandering in brengen, graag zou ik mijn bed delen met iemand. Mijn grootste hobby is zwemmen en achtbanen, ik hou van de snelheid en in het water kan je alles wat je op het land niet kan. Zijn dit die dingen die jou ook aanspreken dan kunnen we misschien een keer samen in de achtbaan en de dag afsluiten in mijn bed.
Gescheiden Dalhia zoekt man
ilonhaaaj (49)
★★★★★
ik ben een gewone vrouw zonder kapsones. kan soms wat verlegen zijn ( moet de kat ff uit de boom kijken).soms wat onzeker. ben een rustig persoon maar kan ook echt wel uit de band springen. en volgens anderen ben ik een lief en aardig mens .
Moeder Ilonhaaaj zoekt sexdate
Opiene (47)
★★★★★
Single en heet en misschien vindt jij mij wel lekker.
Vrouw Opiene zoekt jongen
Olalale (47)
★★★★★
Altijd in voor een heerlijk heet sexafspraakje, jonger of ouder maakt voor mij niets uit, als je maar zin hebt. Het zou leuk zijn als je niet te ver weg woont maar dat is geen must. Ik houd wel van geschoren mannen vind ik wel zo fris.
Gescheiden Olalale zoekt relatie
Isabelle
★★★★★★★★★★
Ik zoek een handige man voor een kleine reparatie bij mij thuis. Ik kan helaas niet met geld betalen, maar ik wil je graag met mijn hand verwennen... Als je dat ok vindt..
Reparatie (Klus van 1 uur)
Louelle
★★★★★★★★★★
Ik was aan het klussen en heb per ongeluk een kapstok door een stuk muur gestoken - ja, ik ben blond.. Kan iemand die voor mij herstellen?? Mag je daarna mijn borsten betasten..
Beschadigde muur herstellen (Klus van 1 uur)
Elenoor
★★★★★★★★★★
Ik ben per direct op zoek naar een stucadoor voor een complete kamer van 4m2. Ik heb het financieel helaas een beetje moeilijk op dit moment dus ik vergoed je slechts in natura.
Stuccen (Klus van 4 uur)
Ellanoor
★★★★★★★★★★
Er zit al ruim twee jaar een flink gat in mijn muur, wat ik dicht moet maken van mijn huisbaas. Kun jij me helpen? Dan gebruiken we het gat eerst als gloryhole... ;-)
Stuccen (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten