Gratis Aanmelden

Mama Magda zoekt dating

Magda (49)

Ik ben een jonge gescheiden moeder met de zorg van 2 kinderen die ook wel naar hun vader gaan. Over mijn ex zeg ik niks omdat ik er redelijk mee door een deur kan. Als mijn kinderen weg zijn zet ik de bloemetjes buiten maar nu kom ik nog alleen thuis en dat wil ik graag veranderen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Magda
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Het Hogeland
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: LBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Mama Magda van 49 uit Het Hogeland, Groningen zoekt dating
Barunka (48)
★★★★★
Avontuur zoek ik weer in mijn leven. Het staat een soort van stil in mijn leven zou ik maar zeggen en het wordt tijd dat ik actie ga ondernemen.
Dame Barunka zoekt dating
Freakje (48)
★★★★★
Elke vrouw heeft wel een wel een spannende kant alleen moet je wel de juiste persoon zijn om dat naar boven brengen. Is er hier een man die mijn spannende kant wel wil leren kennen en verder wil uitdiepen, ik ben voor veel in en er is veel bespreekbaar.
Vrouw Freakje zoekt dating
makeupdoll (49)
★★★★★
Leuke spontane dame, heb geen moeite met het alleen zijn. Maar verlangt toch weer naar de warmte en gezelligheid van een partner. Want uiteindelijk is dat toch wat we allemaal willen!?
Dame Makeupdoll zoekt sex contact
Latexlove (49)
★★★★☆
Wat denk jij van een beetje kinky sex en kinky kleding? Ik ben dol op latex, heb een heleboel speeltjes liggen oa handboeien of een zweepje, vrijwel alles is mogelijk als je er maar voor openstaat.
Geile Latexlove zoekt dating
Katn (47)
★★★★★
Hi leuke heren! Ik ben een sexy dame en ik schaam me nergens voor, ik heb daarom ook zin om helemaal los te gaan en als jij dat ook wilt dan hebben we elkaar gevonden.
Geile Katn zoekt relatie
Lyara (48)
★★★★☆
Trouw niet voor je veertig bent. Ik kan je één ding zeggen, dat advies klopt. Ik heb dat wel gedaan en zie hier, ik ben gescheiden. Of ik ooit nog ga trouwen, weet ik niet. Laten we elkaar eerst rustig leren kennen, dan zien we wel waar het schip strandt.
Gescheiden Lyara zoekt contact
Willempje
★★★★★★★★★★
Dit... dit is voor jou... Ten minste... als jij mijn verstopte afvoer kunt repareren! Let op, twee loodgieters lukte het niet en ze kostten met te veel geld. Dan maar zo...
Verstopte afvoer (Klus van 2 uur)
Gerrigje
★★★★★★★★★★
Iemand die een beetje kan behangen en het juiste materiaal daarvoor heeft? En iemand die het gratis voor me wil doen, in ruil voor een lekkere vrijpartij na afloop?
Behang plakken (Klus van 3 uur)
Boutaina
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand mijn fietsband wil plakken. Ik kan dat zelf niet. In ruil wil ik je wel eens lekker aftrekken, maar niet meer dan dat.
Fietsband plakken (Klus van half uur)
Elenoor
★★★★★★★★★★
Ik ben per direct op zoek naar een stucadoor voor een complete kamer van 4m2. Ik heb het financieel helaas een beetje moeilijk op dit moment dus ik vergoed je slechts in natura.
Stuccen (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten