Gratis Aanmelden

Hete Lexieta zoekt neuk date

Lexieta (48)

Mooi, lief en een beetje avontuurlijk, dat ben ik ten voeten uit. Zoek een man die ook zo in elkaar zit en dat we samen lang mogen genieten van de avonturen die we met elkaar gaan doormaken en natuurlijk van de liefde.

Maak contact met haar
  1. Naam: Lexieta
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Moerdijk
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Hete Lexieta van 48 uit Moerdijk, Noord-Brabant zoekt neuk date
Odeth (49)
★★★★★
Ik ben al meer dan een jaar alleen inmiddels, na een zware scheiding had ik even helemaal nergens meer zin in. Maar ik voel me weer op en top en ook zin om een nieuwe man te ontmoeten! Eerst eens een gezellig etentje en dan zien wat ervan komt.
Dame Odeth zoekt contact
Flowerr (48)
★★★★★
Nadat ik mijn man betrapt heb in ons bed met mijn beste vriendin heb ik hem de deur uit gezet, de sloten vervangen en hem uit mijn leven verbannen, net als die vriendin natuurlijk. Die twee zijn nu heel gelukkig met zijn twee en ik hou me groot voor alles en iedereen en als ik ze tegenkom dan doe ik of het niet beter kan met mij. Maar ik mis natuurlijk wel het een en ander waarin gewoon de genegenheid nog het meest.
Hete Flowerr zoekt relatie
Inky12345 (47)
★★★★★
Hoop geraakt te worden,de rest gaat dan vanzelf zijn weg vinden.. ????????
Dame Inky12345 zoekt jongen
Kusjjex (49)
★★★★☆
Ik zoek een oprechte, spontane man met humor, iemand die samen wat leuks wil doen;)
Vrouw Kusjjex zoekt contact
Ladysan (48)
★★★★☆
Hoe vind je dat ik er uit zie? Hoe oud zou je me schatten als je me tegen zou komen? Ik voel me nog heel jong, ik ben benieuwd of anderen mij ook zo zien. En vooral, of je me nog zou doen. Ik jou wel hoor! Ongeacht hoe oud je bent!
Moeder Ladysan zoekt sexdate
Carolyna (48)
★★★★☆
Ik ben al een tijdje gescheiden maar kan het alleen zijn niet gewoon worden. Die leegte vind ik verschrikkelijk en zou best iemand om mij heen willen. Een gezellig glaasje drinken en eens een goed gesprek.
Gescheiden Carolyna zoekt neuk date
Dieuwertje
★★★★★★★★★★
Ik heb een open haard die een flinke beurt kan gebruiken en toevallig kan ik zelf ook wel weer eens een grote beurt gebruiken... Kom jij beiden doen? Eerst de haard, dan ik...
Kachel schoonmaken (Klus van 2 uur)
Pieternella
★★★★★★★★★☆
Ik heb last van een enorme tak die over mijn tuin hangt. De buren weigeren die af te zagen en ik heb er geen kracht voor. Ik heb echter wel kracht voor een handjob...
Tak afzagen (Klus van half uur)
Linne
★★★★★★★★★☆
Hallo allemaal, ik heb een nieuwe woonkamer set gekocht en geen geld voor het transport ervan... Alles wacht op me in een magazijn. Ik heb dus hulp nodig en ik betaal je in natura.
Meubel transport (Klus van 3 uur)
Marijntje
★★★★★★★★★★
Ik heb een nieuwe bank nodig... Heeft iemand een mooi bankstel met 4 plaatsen voor mij en kom je dat brengen en haal de oude weg? Dan mag je mij daarna zelf op de bank leggen...
Bankstel vervangen (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten