Gratis Aanmelden

Geile Violette zoekt dating

Violette (49)

Echt veel wensen heb ik niet maar ik wil er wel een gezellige tijd van maken met elkaar en ik ben niet op zoek naar een eendagsvlieg maar iemand om vaker iets meet te gaan doen. Uiterlijk is niet het belangrijkste, een goed karakter wel.

Maak contact met haar
  1. Naam: Violette
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Zevenaar
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Rood
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Geile Violette van 49 uit Zevenaar, Gelderland zoekt dating
Evalin (47)
★★★★☆
Jeetje mina dat ik mezelf na al die jaren dan toch hier neer ga zetten en mezelf moet gaan aanprijzen aan allemaal leuke heren. Ik kan je wel vertellen dat je alleen maar hoeft te reageren als je serieus bent want dat ben ik ook. Over mij kan ik makkelijk en kort zijn ik kijk niet graag terug naar het verleden want dat is geweest, ik wil weer verder naar de toekomst en het liefste met een leuke en aardige jongeman. Een klein beetje gek mag je wel zijn want daar hou ik ook wel van.
Gescheiden Evalin zoekt man
Lisette689 (48)
★★★★☆
Gedaan met zielig doen, ik stort me gewoon weer op de datingmarkt! Hier ben ik dan, Lisette, blond, ambitieus en vol levensgenot. Samen met jou wil ik gewoon lekkere fun hebben, ons vermaken en wie weet wat er verder nog allemaal van komt. Interesse om mee in dit avontuur te stappen?
Dame Lisette689 zoekt sex contact
Sexylovertje (48)
★★★★★
Als je zo blijft kijken, komen we niet verder natuurlijk. Ik ben te oud om allerlei spelletjes te spelen, dus daar begin ik niet aan. Ik zoek een man die nog zin heeft in een lekker potje sex. Ik ben recht voor zijn raap en als je verstandig bent, ben jij dat ook en dan kunnen we samen aan de gang gaan.
Dame Sexylovertje zoekt sexdating
Tracie (48)
★★★★★
Wat zou ik graag weer eens echt willen trillen van genot, ik weet niet meer hoe dat voelt, zo lang is het al geleden. Ik ben veel avonden vrij dus van mij mag je snel komen.
Vrouw Tracie zoekt relatie
nicj (49)
★★★★☆
Sinds mijn scheiding ben ik maar 3 keer met een man naar bed geweest en dat is behoorlijk weinig voor die 2 jaar. Ik speel graag met mezelf maar ik verlang naar een echte man van vlees en bloed.
Dame Nicj zoekt sex
Ingkie (49)
★★★★☆
Hou ervan om te dienen, te doen wat jij me zegt dat ik moet doen. Heb ervaring met sm maar wil mijn horizon toch graag uitbreiden, wil nieuwe dingen proberen en heel ver gaan. Er zijn natuurlijk nog wel heel veel meer dingen die ik graag is wil doen, maar die vertel ik je graag privé.
Gescheiden Ingkie zoekt dating
Lenthe
★★★★★★★★★★
Kan ik je met deze foto verleiden tot een auto reparatie? Hij moet verkoopklaar gemaakt worden... De beloning is dus wat je hier op deze foto ziet. Na afloop uiteraard ;)
Auto reparatie (Klus van 4 uur)
Serap
★★★★★★★★★★
Ik ben Turkse en ik heb nodig vertaling van document. Geen geld voor vertaling. Ik betalen met liefde als je willen vertalen van 2 papieren voor mij. Ok?
Vertaling (Klus van half uur)
Aliyah
★★★★★★★★★★
Ik heb bij mij thuis een stuc klus waar ik iemand betrouwbaars voor zoek die ook een vergoeding accepeert in natura! Met mij! Alles is mogelijk met mij qua seks...
Stuccen (Klus van 2 uur)
Emmelie
★★★★★★★★★★
Hi... ben onlangs geopereerd en mag niets zwaars tillen, maar ik heb wat lompe objecten die naar de stort moeten. Als je dat voor mij doet wacht ik daarna op jou, zonder kleren..
Afval Weggooien (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten