Gratis Aanmelden

Rijpe 2voor1 zoekt jongen

2voor1 (48)

Hallo, misschien zoek ik jou, een niet drinkende man, niet direct sex gericht, ( niet alles tegelijk) , ik ben een rookster, geen drinker, en zoek een date om te kijken of het klikt, daarna zien we wel verder

Maak contact met haar
  1. Naam: 2voor1
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Het Hogeland
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Rijpe 2voor1 van 48 uit Het Hogeland, Groningen zoekt jongen
Qanna (47)
★★★★☆
Soms wil ik gewoon lekker genieten en verwend worden.
Vrouw Qanna zoekt neuk date
Janetxx (49)
★★★★☆
Vurige dame zoekt hier een sexmaatje op zeer korte termijn, iemand uit de buurt maakt het wel extra makkelijk. Weinig taboes, veel fantasieën. Wil alles doen waar we samen over fantaseren!
Rijpe Janetxx zoekt man
Toemaar (49)
★★★★★
Ik zou het zo geil vinden eens goed tussen mijn tieten geneukt te worden door een heerlijke man met een gigantische pik, iemand die veel spuit en mij daarna helemaal onderspuit, ook in mijn gezicht!
Rijpe Toemaar zoekt man
Tmaar (47)
★★★★★
Ik zal maar met de deur in huis vallen. Ik heb nog maar 1 man gehad in mijn leven waar ik nu van ben gescheiden. Ik wil nu wel eens aan een andere vrucht proeven. Ben jij die vrucht waar ik aan mag proeven?
Milfje Tmaar zoekt contact
Mirella (47)
★★★★★
Getrouwd geweest, huisje, tuintje, boompje,.... Ik heb het allemaal gehad en eerlijk? Op een bepaald moment had ik er genoeg van om vast te zitten in dat saaie leventje. Ik heb het heft in eigen handen genomen en kan mezelf nu een gelukkige zelfstandige vrouw noemen. Het enige wat ontbreekt is iemand waarbij ik toch af en toe eens terecht kan voor de nodige affectie. Want ook al is mijn leven nu bijna perfect, een vrouw heeft toch ook nog steeds haar behoeftes.
Gescheiden Mirella zoekt sexdating
Lalyflor (47)
★★★★★
Natuurlijk ben ik niet meer de aller jongste maar dat zegt helemaal niks. Ik ben nog steeds zo geil als vroeger en krijg er nooit genoeg van. Nu nog een leuke man vinden.
Milf Lalyflor zoekt sex contact
Jeltsje
★★★★★★★★★☆
Ik zoek hulp bij het opruimen van mijn appartement. Ik ben onlangs geopereerd en kan niet te veel bewegen. Als vergoeding mag je me op bed nemen (ik lig op mijn rug)
Huis opruimen (Klus van 2 uur)
Gioia
★★★★★★★★★☆
Mijn woonkamer heeft een nieuw parket nodig en ik ben echt niet in staat dat zelf te doen, maar ik wil je wel een beloning in natura geven. Je mag alles met me doen...
Parket leggen (Klus van 4 uur)
Kayleigh
★★★★★★★★★☆
Ik ben een single vrouw en dat bevalt me prima, maar ik hou ook heel erg van massages. Dus mijn idee nu is dat jij me erotisch masseert en dat ik me dan aan jou geef...
Massage (Klus van 1 uur)
Detje
★★★★★★★★★★
Jij schildert voor mij een muur en als ik tevreden ben met het resultaat gaan we samen een douche nemen. Lijkt jou dat wat? Ik heb de verf, maar geen kwasten.
Muur schilderen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten