Gratis Aanmelden

Mama Gwenda zoekt dating

Gwenda (49)

Ik zal eerlijk zijn dit is niet de eerste site waar ik mijn geluk op beproef en ik zal jullie niet lastig vallen met allerlei dingen die je niet wil lezen. Ik ben gescheiden is een lang verhaal wil je niet weten anders moet je het vragen, Ik rook niet en hou wel van een wijntje op zijn tijd.

Maak contact met haar
  1. Naam: Gwenda
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Haarlem
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: LBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Mama Gwenda van 49 uit Haarlem, Noord-Holland zoekt dating
nicj (49)
★★★★☆
Sinds mijn scheiding ben ik maar 3 keer met een man naar bed geweest en dat is behoorlijk weinig voor die 2 jaar. Ik speel graag met mezelf maar ik verlang naar een echte man van vlees en bloed.
Dame Nicj zoekt sex
Ninik (48)
★★★★★
Ik wil een heel spannend spelletje spelen. Ik ben alweer een tijdje alleen en heb al in geen jaren meer sex gehad. Het voelt een beetje alsof ik maagd ben. Kun jij me ontmaagden?
Rijpe Ninik zoekt contact
Nataliam (49)
★★★★★
Het is toch niet omdat ik geen jeugdige leeftijd meer heb dat ik niet meer mag verleiden en charmeren. Ik ga de uitdaging met je aan om te kijken hoelang jij er kan aan weerstaan.
Hete Nataliam zoekt jongen
Olalale (47)
★★★★★
Altijd in voor een heerlijk heet sexafspraakje, jonger of ouder maakt voor mij niets uit, als je maar zin hebt. Het zou leuk zijn als je niet te ver weg woont maar dat is geen must. Ik houd wel van geschoren mannen vind ik wel zo fris.
Gescheiden Olalale zoekt relatie
Janetxx (49)
★★★★☆
Vurige dame zoekt hier een sexmaatje op zeer korte termijn, iemand uit de buurt maakt het wel extra makkelijk. Weinig taboes, veel fantasieën. Wil alles doen waar we samen over fantaseren!
Rijpe Janetxx zoekt man
Maalise (47)
★★★★★
Alleen serieuze mannen reageren graag, aan een one night stand ben ik niet op zoek, daarvoor pluk ik wel een man uit de kroeg als dat nodig is. Wil een relatie aangaan met een lieve man die een mooi karakter heeft.
Dame Maalise zoekt dating
Liecke
★★★★★★★★★☆
Als gevolg van een klein ongelukje zit er een gat in mijn muur dat gedicht moet worden, want het is een huurwoning. Wie me helpt, mag lekker met mijn borsten spelen.
Beschadigde muur herstellen (Klus van half uur)
Marlous
★★★★★★★★★★
Ik ben voor een uur lang voor jou, als jij bij mij in mijn huurwoning een beschadigde muur helemaal kunt herstellen. Er zitten scheuren en deuken in en de huisbaas is nogal boos...
Beschadigde muur herstellen (Klus van 3 uur)
Kaylee
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een terras van 12m2 kan installeren in mijn tuin. Ik weet dat het een grote klus is en daarom bied ik me meerdere keren aan. Alles is mogelijk met mij.
Terras installeren (Klus van 4 uur)
Mariken
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een man die erotische massages geeft, met olie en eventueel met objecten. Ik heb een heel gevoelig lijf en houd van langdurige massages.
Massage (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten