Gratis Aanmelden

Mama Nelnieuw zoekt dating

Nelnieuw (48)

Ik ben een gevoelige vrouw die direct aanvoelt of iemand het meent wat hij zegt. Al een tijdlang ben ik alleen, kinderen heb ik niet en kijk vol verwachting uit naar de man die mij een leuke vrouw vind.

Maak contact met haar
  1. Naam: Nelnieuw
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: s-Hertogenbosch
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Mama Nelnieuw van 48 uit s-Hertogenbosch, Noord-Brabant zoekt dating
Golliat (48)
★★★★☆
Hoelang ik nu precies al zonder seks zit weet ik zelfs al niet meer. Nochtans ben ik een heel geile meid. Ik hou van pijpen en seks op spannende plaatsen.
Gescheiden Golliat zoekt relatie
Just_me (48)
★★★★☆
Op zoek naar een leuke aardige en betrouwbare man met wie ik heel veel lol kan beleven. Ik ben dan misschien niet de jongste maar wel geil. Ben jij op zoek naar mij? Dan ben ik op zoek naar jou. Hopelijk hoor ik meer van je als het je aanspreekt.
Milfje Just Me zoekt contact
Tmaar (47)
★★★★★
Ik zal maar met de deur in huis vallen. Ik heb nog maar 1 man gehad in mijn leven waar ik nu van ben gescheiden. Ik wil nu wel eens aan een andere vrucht proeven. Ben jij die vrucht waar ik aan mag proeven?
Milfje Tmaar zoekt contact
SeperatedHotty (48)
★★★★★
Helaas een ben ik gescheiden, dus voor mijn behoeftes ben ik nu dan toch echt opzoek naar een leuke goede man, die mij oraal kan bevredigen.
Milf SeperatedHot zoekt contact
Sissi (48)
★★★★☆
De lange dagen en nachten alleen ben ik zat. Ik wil weer kunnen genieten, gezellige dineetjes bij kaarslicht, mooie strandwandelingen of romantisch voor de open haard liggen. Als ik hier iemand kan vinden waarmee ik dat samen kan doen, zou ik dat echt heel fijn vinden.
Hete Sissi zoekt man
Doemediema (49)
★★★★★
Mijn ex vond het gras bij de buren groener, nou ja in ieder geval de buurvrouw, Maar goed genoeg over die ... ik ben op zoek naar een betrouwbare man die samen met mij een relatie wil op bouwen
Vrouw Doemediema zoekt dating
Dieuwertje
★★★★★★★★★★
Ik heb een open haard die een flinke beurt kan gebruiken en toevallig kan ik zelf ook wel weer eens een grote beurt gebruiken... Kom jij beiden doen? Eerst de haard, dan ik...
Kachel schoonmaken (Klus van 2 uur)
Mia
★★★★★★★★★★
Ik wil mijn muren opnieuw doen in de woonkamer. Ik doe alles zelf, behalve het stuccen. Daar heb ik een hekel aan. Kan iemand me helpen? De beloning zal goed zijn.
Stuccen (Klus van 2 uur)
Tanneke
★★★★★★★★★★
Wij zijn een bi/lesbisch koppel en we zoeken iemand die voor onze hond kan zorgen voor een weekje. We willen je graag belonen met een triootje na afloop van onze vakantie.
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Annerieke
★★★★★★★★★☆
Ik heb hoogtevrees en een plafond van 3m20 hoogte. Ik heb ook geen ladder en er moet en nieuw peertje in één van de lampen... Doe jij dat voor me in ruil voor het betasten van mijn tietjes?
Peertje vervangen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten