Gratis Aanmelden

Milfje Ingridjuh zoekt man

Ingridjuh (48)

Ik heb een goede baan en een leuke huisje en een hechte vriendenkring, mijn leven is bijna compleet, maar dat ene ontbreekt nog in mijn leven, en dat is een leuke man waarmee ik het kan delen. Want als ik s avonds thuis ben zou ik wel graag tegen een lekkere man op willen kruipen en samen ontspannen op de bank willen zitten.

Maak contact met haar
  1. Naam: Ingridjuh
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Hasselt
  4. Provincie: Vlaams-Limburg
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Milfje Ingridjuh van 48 uit Hasselt, Vlaams-Limburg zoekt man
Voorproefje (48)
★★★★☆
Nog nooit heb ik zo geprobeerd om mijn geluk te beproeven, maar ja, eens moet de eerste keer zijn en wie weet vind ik hier wel een leuke vent;)
Vrouw Voorproefje zoekt man
Carolyna (48)
★★★★☆
Ik ben al een tijdje gescheiden maar kan het alleen zijn niet gewoon worden. Die leegte vind ik verschrikkelijk en zou best iemand om mij heen willen. Een gezellig glaasje drinken en eens een goed gesprek.
Gescheiden Carolyna zoekt neuk date
Violette (49)
★★★★☆
Echt veel wensen heb ik niet maar ik wil er wel een gezellige tijd van maken met elkaar en ik ben niet op zoek naar een eendagsvlieg maar iemand om vaker iets meet te gaan doen. Uiterlijk is niet het belangrijkste, een goed karakter wel.
Geile Violette zoekt neuk date
Gerryanne (48)
★★★★★
Na een gewelddadig huwelijk ben ik een paar maanden geleden bij mijn man weggegaan. Wat een heerlijk gevoel is het om weer helemaal vrij te zijn. Om te kunnen doen wat ik wil, ik kan weg gaan wanneer ik wil en ik hoef niet meer bang te zijn. Het enige wat ik wel mis is de seks. Niet met mijn ex want dat was geen fijne seks maar ik mis het om af en toe intiem te zijn met een lieve man. Een man die mij met respect behandeld en waarbij ik mijzelf kan zijn. Ik ben niet iemand die alleen naar een café gaat dus ik probeer het maar op deze manier.
Geile Gerryanne zoekt dating
Katje (49)
★★★★★
Ik hou van kaarsen maar niet vanwege de romantiek maar vanwege het kaarsvet. Ik hou ook van speeltjes, klemmen. Is bij jou stopwoord niet onbekend en denk jij dat je dit katje wel aankan? Dan zou ik graag met jou in contact willen komen.
Rijpe Katje zoekt neuk date
LiesjeAnne (48)
★★★★☆
Hai! Ik ben Annelies. Lees gerust even mijn profieltje en als je meer wil weten vuur maar af!
Vrouw LiesjeAnne zoekt sex contact
Madelon
★★★★★★★★★★
Mijn garage staat vol met dingen die naar de stort moeten, maar mijn auto is te klein en ik heb geen aanhanger. Ik kan wel heel goed pijpen en ik slik eventueel ook.
Garage opruimen (Klus van 2 uur)
Lenneke
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand met een kettingzaag die een boom kan trimmen voor mij. Na afloop mag je dan kennis maken met mijn getrimde poesje..
Tak afzagen (Klus van 1 uur)
Louelle
★★★★★★★★★★
Ik was aan het klussen en heb per ongeluk een kapstok door een stuk muur gestoken - ja, ik ben blond.. Kan iemand die voor mij herstellen?? Mag je daarna mijn borsten betasten..
Beschadigde muur herstellen (Klus van 1 uur)
Mijnsje
★★★★★★★★★☆
Voor mijn zoontje wil ik een indoor huisje bouwen, maar ik krijg al die grote planken niet op maat gezaagd. Wie kan me helpen? Mijn vergoeding: samen in bad en sex
Zaag klus (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten