Gratis Aanmelden

Hete XxKikixX zoekt contact

XxKikixX (49)

Hallo lieve mannen! Ik ben een zorgzaam type, maar dat wil nog niet zeggen dat ik geen beest in bed kan zijn! Ik hou er van als mannen mij intens kunnen verwennen in bed. Ben jij die leuke man die mij een intens lekkere nacht kan bezorgen?

Maak contact met haar
  1. Naam: XxKikixX
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Roerdalen
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Hete XxKikixX van 49 uit Roerdalen, Limburg zoekt contact
Lonnki (49)
★★★★☆
Maatje of liefde; denk dat het eerste belangrijker is en meer betekenis heeft! Tegendeel mag bewezen worden
Geile Lonnki zoekt sex contact
lifeisforliving (48)
★★★★☆
Single lady, klaar voor een nieuwe liefde. Zelfstandig en ondernemend. Het begint met een date, daarom staat er geen relatie. Dat is iets wat zal moeten groeien, indien het klikt uiteraard ;-).
Gescheiden Lifeisforliv zoekt man
Nuchteredame (49)
★★★★★
Ik zoek een man die gewoon nuchter in het leven staat waar ik het overal mee kan over kan hebben en ook gewoon grijs kan zien en niet alleen zwart en wit.
Dame Nuchteredame zoekt sex contact
Soofietje (47)
★★★★☆
Mijn vrijheid is best belangrijk voor me, maar ik wil graag rekening met je houden als je lief voor me bent. Ik ben een beetje huiverig voor een relatie geworden, maar alleen al het feit dat ik hier ben, betekent toch wel dat ik geïnteresseerd ben. Als je het niet erg vindt om mijn vertrouwen te moeten winnen, zou je me dan eens willen schrijven? Ik beloof dat ik me probeer open te stellen.
Vrouw Soofietje zoekt man
Jackyy (47)
★★★★★
Hallo! Ik ben heel wat jaartjes getrouwd geweest. Dat was een mooie tijd, maar nu is het tijd voor wat nieuws. Ik hoef niet perse een nieuwe relatie, vrijblijvend met elkaar kletsen, misschien kunnen we wat verder gaan, zoiets zou ik wel willen. Vrijheid, blijheid!
Gescheiden Jackyy zoekt man
Zuster (48)
★★★★★
Mag ik je heel diep kussen en kijken of ik je je adem kan ontnemen? Ik ben in het bezit van een reanimatie diploma en kan je wel weer helpen als het fout dreigt te gaan. Of mag ik verdrinken in jouw ogen?
Dame Zuster zoekt sexdate
Jasmina
★★★★★★★★★☆
Kan iemand zo snel mogelijk mijn schoorsteen komen schoonmaken? De pros zijn zo duur en ik betaal veel liever in natura. Vind ik namelijk ook lekker. Is geil en economisch ;)
Schoorsteen Vegen (Klus van 1 uur)
Geja
★★★★★★★★★★
Ik bied je een zeer hete en natte middag of avond aan met mij als je bereid bent om een grote hoeveelheid grof vuil weg te brengen uit mijn tuin en garage. Twee mannen mag ook.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 3 uur)
Stientje
★★★★★★★★★★
Het is een grote bende bij mij thuis en daar moet echt iets aan gedaan worden. Kom je me eens helpen? Dan zal ik je daarna een zeer goede beloning geven...
Grote opruiming (Klus van 3 uur)
Marjon
★★★★★★★★★★
Even lekker met mijn borsten spelen? Dan kan... Maar dan moet je wel even een stuk muur voor me stuccen :))) Ongeveer 1,5m2 Dus dat valt wel mee, toch?
Stuccen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten