Gratis Aanmelden

Dame Brechje zoekt man

Brechje (49)

Na drie jaar single te zijn geweest heb ik het daar wel mee gehad, ik woon in een veel te groot huis voor mij alleen en alleen in dat grote bed duiken elke avond staat me ook steeds meer tegen!

Maak contact met haar
  1. Naam: Brechje
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Meppel
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dame Brechje van 49 uit Meppel, Drenthe zoekt man
Smarthe (49)
★★★★★
Ik ben niet op zoek naar seks ik ben op zoek naar liefde, seks gaat maar een paar centimeter diep en ik wil dieper. Meer beleven en mezelf meer kunnen geven dan ooit tevoren. Mijn verleden is het verleden en wil ik niet meer aan denken. Ik wil met jou naar de toekomst en kijken wat we samen allemaal kunnen beleven.
Milfje Smarthe zoekt jongen
2voor1 (48)
★★★★☆
Hallo, misschien zoek ik jou, een niet drinkende man, niet direct sex gericht, ( niet alles tegelijk) , ik ben een rookster, geen drinker, en zoek een date om te kijken of het klikt, daarna zien we wel verder
Rijpe 2voor1 zoekt sex
So_whatttt (47)
★★★★☆
Een losbandige type, en ben wel in voor wat spannends, hou wel van een stevige aanpak, en iemand die weet wat die wil.
Rijpe So Whatttt zoekt jongen
Sildie (49)
★★★★☆
Ik zal niet de jongste zijn hier maar weet wel dat ik iedere man weet te verwennen, van jong tot oud. Een lieverd is die ik wil leren kennen, iemand die mij ook een heerlijke nacht kan bezorgen.
Dame Sildie zoekt man
Sweeting (49)
★★★★☆
Ben al een tijdje op zoek naar een leuke man. Liefst een normale, verzorgde man die begrijpt dat seks belangrijk is in het leven. Als je dus boven de 40 bent en geen zin meer in lekkere seks hebt hoef je niet te reageren.
Moeder Sweeting zoekt sex
Dahliscia (48)
★★★★☆
Lekker snoepje zoekt een leuke man voor een opwindend avontuur. Ben wel benieuwd wat jou avontuur gaat worden, en jij die van mij? Zal een tip geven, massage.
Rijpe Dahliscia zoekt jongen
Vere
★★★★★★★★★★
Zie je die oven hier? Dis is heel vies, als gevolg van een klein ongelukje... Is iemand bereid om die voor mij schoon te poetsen en dan een beloning van mij persoonlijk te krijgen?
Oven schoonmaken (Klus van 2 uur)
Alieke
★★★★★★★★★★
Kort samengevat: ik ben zwanger, de vader heeft me verlaten en mijn rekening geplunderd. Ik moet verhuizen, maar ik heb geen geld, dus ik zoek hulp en ik vergoed alleen in natura.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Harmpje
★★★★★★★★★★
Ik heb een nieuwe PC gekocht en ik loop steeds vast. Ik heb echt geen talent voor informatica, maar ik heb wel talent wat betreft het geven van blowjobs. Hebben we een deal?
Software installeren (Klus van 1 uur)
Annichje
★★★★★★★★★★
Ik word cam girl, maar ik krijg mijn cam niet aan de praat, dus ik zoek een handige man die dat voor mij kan en wil doen. In ruil voor een blowjob misschien?
Software installeren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten