Gratis Aanmelden

Dame Brechje zoekt man

Brechje (49)

Na drie jaar single te zijn geweest heb ik het daar wel mee gehad, ik woon in een veel te groot huis voor mij alleen en alleen in dat grote bed duiken elke avond staat me ook steeds meer tegen!

Maak contact met haar
  1. Naam: Brechje
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Meppel
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Dame Brechje van 49 uit Meppel, Drenthe zoekt man
Lekkerememmen (47)
★★★★☆
Mijn borsten zijn toch wel iets waar ik heel erg trots op ben en gebruik ze ook maar al te graag om jou te verwennen.
Geile Lekkerememme zoekt contact
Flowerr (48)
★★★★☆
Nadat ik mijn man betrapt heb in ons bed met mijn beste vriendin heb ik hem de deur uit gezet, de sloten vervangen en hem uit mijn leven verbannen, net als die vriendin natuurlijk. Die twee zijn nu heel gelukkig met zijn twee en ik hou me groot voor alles en iedereen en als ik ze tegenkom dan doe ik of het niet beter kan met mij. Maar ik mis natuurlijk wel het een en ander waarin gewoon de genegenheid nog het meest.
Hete Flowerr zoekt relatie
Marjorei (47)
★★★★★
Het zou je maar gebeuren, je man vind je te oud en wil van je scheiden. Nou mij is het gebeurt. Tja daar sta je dan buiten en alleen. Maar ik heb het leven weer opgepakt en nu zoekende naar een maatje die mij niet te oud vind.
Milfje Marjorei zoekt neuk date
SannnXX (47)
★★★★☆
Mijn huwelijk is stukgelopen doordat naar mijn mening mijn toenmalige man dusdanig is verandert na het overlijden van zijn ouders waar hij heel close mee was. Hij werd een man die ik niet meer kende, werd niet meer zichzelf en ondanks diverse pogingen was ons huwelijk helaas niet meer te redden. Een scheiding is nooit leuk maar ook geen reden om de rest van je leven alleen te blijven. Daarom zoek ik nu een leuke man waar ik een leuke tijd mee kan beleven.
Vrouw SannnXX zoekt sexdate
XxKikixX (49)
★★★★★
Hallo lieve mannen! Ik ben een zorgzaam type, maar dat wil nog niet zeggen dat ik geen beest in bed kan zijn! Ik hou er van als mannen mij intens kunnen verwennen in bed. Ben jij die leuke man die mij een intens lekkere nacht kan bezorgen?
Hete XxKikixX zoekt dating
Inky12345 (47)
★★★★★
Hoop geraakt te worden,de rest gaat dan vanzelf zijn weg vinden.. ????????
Dame Inky12345 zoekt jongen
Emelie
★★★★★★★★★☆
Help, ik krijg mijn wasmachine niet meer aan de praat. Ik zie allemaal rare codes, maar heb geen idee wat ik nu moet doen. Ik zit ook een beetje krap bij kas... iemand..?
Wasmachine repareren (Klus van 1 uur)
Vere
★★★★★★★★★★
Mijn grasmaaier is kapot en mijn tuin van 300m2 mag wel eens gemaaid worden. Kom jij dat voor me doen met jouw maaier? Nemen we daarna samen een bad... deal?
Gras maaien (Klus van 2 uur)
Miek
★★★★★★★★★★
Wie bereid is om twee muren bij mij thuis te bahangen, mag daarna met mij een douche nemen en wie weet wat nog meer. Klusjesmannen zijn helaas te duur voor mij, dus dan maar zo..
Behang plakken (Klus van 3 uur)
Jobke
★★★★★★★★★★
De harde wind heeft een tak van mijn boom half afgebroken. Wie kan mij helpen deze af te zagen en weg te brengen? Ik wil je daar voor wel eens lekker aftrekken, als je wil
Tak afzagen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten