Gratis Aanmelden

Gescheiden Kusvoorjou zoekt contact

Kusvoorjou (48)

Gezelligheid kent geen tijd en zo ook een date met mij niet. Ik laat je lang en gepassioneerd genieten van al mijn kunstjes:)

Maak contact met haar
  1. Naam: Kusvoorjou
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Utrecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Donkerblond
  11. Opleiding: Anders
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Gescheiden Kusvoorjou van 48 uit Utrecht, Utrecht zoekt contact
Lalyflor (47)
★★★★★
Natuurlijk ben ik niet meer de aller jongste maar dat zegt helemaal niks. Ik ben nog steeds zo geil als vroeger en krijg er nooit genoeg van. Nu nog een leuke man vinden.
Milf Lalyflor zoekt sex contact
Bella_Ariella (47)
★★★★☆
Het zou toch echt wel enorm fijn zijn, wanneer een man echt voor mij zou gaan en ik er niet na een jaren lange relatie achter hoef te komen, dat ik er een van velen was.
Hete Bella Ariell zoekt jongen
Latexlove (49)
★★★★☆
Wat denk jij van een beetje kinky sex en kinky kleding? Ik ben dol op latex, heb een heleboel speeltjes liggen oa handboeien of een zweepje, vrijwel alles is mogelijk als je er maar voor openstaat.
Geile Latexlove zoekt dating
Golinda (49)
★★★★☆
Ik geniet al een tijdje van mijn vrijheid en voel mij daar zeker niet slecht door. Ergens is er toch iets wat ik mis maar wat dat is mag je zelf proberen achter te komen door mij heel snel te contacteren.
Dame Golinda zoekt dating
SannnXX (47)
★★★★★
Mijn huwelijk is stukgelopen doordat naar mijn mening mijn toenmalige man dusdanig is verandert na het overlijden van zijn ouders waar hij heel close mee was. Hij werd een man die ik niet meer kende, werd niet meer zichzelf en ondanks diverse pogingen was ons huwelijk helaas niet meer te redden. Een scheiding is nooit leuk maar ook geen reden om de rest van je leven alleen te blijven. Daarom zoek ik nu een leuke man waar ik een leuke tijd mee kan beleven.
Vrouw SannnXX zoekt sexdate
2voor1 (48)
★★★★☆
Hallo, misschien zoek ik jou, een niet drinkende man, niet direct sex gericht, ( niet alles tegelijk) , ik ben een rookster, geen drinker, en zoek een date om te kijken of het klikt, daarna zien we wel verder
Rijpe 2voor1 zoekt sex
Anoek
★★★★★★★★★☆
Kan iemand voor mij het linker achterwiel van mijn auto losschroeven en er een andere opzetten? (staat in mijn garage) In ruil voor een wilde vrijpartij met mij, na afloop?
Auto reparatie (Klus van 1 uur)
Fijtje
★★★★★★★★★☆
Het lieverd, kom jij mij helpen om mijn huis op de ruimen? Lukt me gewoon niet alleen.. Ben bereid om je er voor te pijpen, inclusief orgasme in mijn mond. Voor een uur helpen.
Huis opruimen (Klus van 1 uur)
Jobke
★★★★★★★★★★
De harde wind heeft een tak van mijn boom half afgebroken. Wie kan mij helpen deze af te zagen en weg te brengen? Ik wil je daar voor wel eens lekker aftrekken, als je wil
Tak afzagen (Klus van half uur)
Julie
★★★★★★★★★☆
Ik heb twee taarten nodig voor het feestje van mijn zoontje van 6. Wie kan die voor mij regelen en wie accepteert een beloning in natura? Ik bied je een blowjob aan...
Taarten bakken (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten