Gratis Aanmelden

Gescheiden Kusvoorjou zoekt contact

Kusvoorjou (48)

Gezelligheid kent geen tijd en zo ook een date met mij niet. Ik laat je lang en gepassioneerd genieten van al mijn kunstjes:)

Maak contact met haar
  1. Naam: Kusvoorjou
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Utrecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Donkerblond
  11. Opleiding: Anders
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Gescheiden Kusvoorjou van 48 uit Utrecht, Utrecht zoekt contact
Marie_L (48)
★★★★★
Al jaren loop ik met een wens rond en dat is om eindelijk weer eens lief te hebben. Ik heb zoveel te geven, maar iedere keer stoot ik weer mijn neus. Is er dan werkelijk geen man te vinden die vol voor de liefde wil gaan?
Moeder Marie L zoekt contact
Flowerr (48)
★★★★☆
Nadat ik mijn man betrapt heb in ons bed met mijn beste vriendin heb ik hem de deur uit gezet, de sloten vervangen en hem uit mijn leven verbannen, net als die vriendin natuurlijk. Die twee zijn nu heel gelukkig met zijn twee en ik hou me groot voor alles en iedereen en als ik ze tegenkom dan doe ik of het niet beter kan met mij. Maar ik mis natuurlijk wel het een en ander waarin gewoon de genegenheid nog het meest.
Hete Flowerr zoekt relatie
Maalise (47)
★★★★☆
Alleen serieuze mannen reageren graag, aan een one night stand ben ik niet op zoek, daarvoor pluk ik wel een man uit de kroeg als dat nodig is. Wil een relatie aangaan met een lieve man die een mooi karakter heeft.
Dame Maalise zoekt dating
Ikbenleuk (49)
★★★★★
Soms een beetje gek, maar ook serieus.
Rijpe Ikbenleuk zoekt sex contact
Plakplaat (47)
★★★★★
Gescheiden en erg eenzaam zonder man. Ik werk in een tattoo winkel en hoop dat je van mijn tatoeages geen probleem maakt zit er namelijk helemaal onder. Zoek een leuke man waar ik samen mijn leven mee kan delen.
Moeder Plakplaat zoekt sex contact
Skatjuh (47)
★★★★☆
In de stad zie ik nooit veel leuke mannen maar misschien meld zich toch nog een leuk iemand uit utrecht die mij kan overtuigen om samen een avondje weg te gaan.
Milf Skatjuh zoekt contact
Liefke
★★★★★★★★★☆
Er hangt een grote tak voor mijn raam, waardoor ik weinig licht krijg. Mijn huisbaas zegt dat ik die zelf moet afzagen, maar ik kan dat niet en ik heb ook geen geld :(
Tak afzagen (Klus van half uur)
Liecke
★★★★★★★★★☆
Als gevolg van een klein ongelukje zit er een gat in mijn muur dat gedicht moet worden, want het is een huurwoning. Wie me helpt, mag lekker met mijn borsten spelen.
Beschadigde muur herstellen (Klus van half uur)
Bowien
★★★★★★★★★☆
Mijn grasmaaier is kapot en ik heb momenteel geen geld voor een nieuwe. Wie kan mijn tuin eens komen maaien? In ruil voor een lekkere vrijpartij met mij?
Gras maaien (Klus van 2 uur)
Saske
★★★★★★★★★☆
Zijn hier handige mannen die de olie van mijn auto kunnen vervangen? Ik kan je niet met geld betalen, maar wel op een andere manier, als je dat OK vindt...
Auto reparatie (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten