Gratis Aanmelden

Gescheiden Evalin zoekt dating

Evalin (47)

Jeetje mina dat ik mezelf na al die jaren dan toch hier neer ga zetten en mezelf moet gaan aanprijzen aan allemaal leuke heren. Ik kan je wel vertellen dat je alleen maar hoeft te reageren als je serieus bent want dat ben ik ook. Over mij kan ik makkelijk en kort zijn ik kijk niet graag terug naar het verleden want dat is geweest, ik wil weer verder naar de toekomst en het liefste met een leuke en aardige jongeman. Een klein beetje gek mag je wel zijn want daar hou ik ook wel van.

Maak contact met haar
  1. Naam: Evalin
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Den Haag
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Gescheiden Evalin van 47 uit Den Haag, Zuid-Holland zoekt dating
leukenzo (49)
★★★★☆
Leuk om hier iemand te ontmoeten en leuke dingen mee te doen. Elkaar leren kennen en dan wat leuks ondernemen. Ben zelf een ondernemende, ondeugende vrouw die van flirten houd
Gescheiden Leukenzo zoekt contact
Tailey (47)
★★★★★
De scheiding heeft er bij mij ingehakt, voel me bedrogen en misbruikt. Al mijn spulletjes heeft hij opgeëist en grotendeels ook nog gekregen. Woest was ik maar wil dat verhaal snel achter me laten en me concentreren op de man die me liefde kan geven.
Milf Tailey zoekt contact
Marjorei (47)
★★★★★
Het zou je maar gebeuren, je man vind je te oud en wil van je scheiden. Nou mij is het gebeurt. Tja daar sta je dan buiten en alleen. Maar ik heb het leven weer opgepakt en nu zoekende naar een maatje die mij niet te oud vind.
Milfje Marjorei zoekt neuk date
Liefdegaatvooralles (47)
★★★★★
Ja, wat kan ik hier schrijven. Laat ik maar eens eerlijk zijn, want mijzelf omhoog prijzen heeft geen zin. Ik ben een spontane vrouw, af en toe last van een dipje en soms voel ik me wat alleen. Ik hoop hier een man te vinden die mij weer blij kan maken en gewoon wilt genieten net zoals ik wil.
Dame Liefdegaatvo zoekt sex contact
Sexylovertje (48)
★★★★☆
Als je zo blijft kijken, komen we niet verder natuurlijk. Ik ben te oud om allerlei spelletjes te spelen, dus daar begin ik niet aan. Ik zoek een man die nog zin heeft in een lekker potje sex. Ik ben recht voor zijn raap en als je verstandig bent, ben jij dat ook en dan kunnen we samen aan de gang gaan.
Dame Sexylovertje zoekt sexdating
alicia0ohoh (48)
★★★★☆
Nou, en daar zit je dan ineens en stukje over jezelf te schrijven waar je ook nog eens leuk over moet komen en dat dan in een paar zinnen! Ik ben Alicia, ben meestal vrolijk, hou van de zon strand vakanties en lekker genieten van een glas wijn op een terras. Ik ben nu 3 jaar gescheiden heb twee leuke dochters, en een leuke baan en een leuk huisje, nu no g een man in mijn leven waar ik wat leuks mee kan doen. :-)
Gescheiden Alicia0ohoh zoekt neuk date
Fiene
★★★★★★★★★★
Ik laat me gratis neuken door de man die mij binnenkort kan komen helpen bij mijn verhuizing. Ik heb niet veel spullen meer, maar wel wat zware meubels.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Berendina
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand met spierballen om een kast van de ene kamer naar de andere te verplaatsen. Ik bied je een vergoeding aan in natura: 5 minuten met mijn borsten spelen.
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Josien
★★★★★★★★★☆
Hoi hoi... mijn computer wil niet meer opstarten. Kan iemand mij komen helpen? In ruil voor een spannend moment? Afhangende van de tijd die je nodig hebt om het op te lossen..
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Vivian
★★★★★★★★★☆
Ik heb twee poezen die 4 dagen lang gevoerd moeten worden ivm een zakenreis. Je hoeft maar twee keer langs te komen. En een derde keer om met mijn borsten te komen spelen.
Huisdier verzorgen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten