Gratis Aanmelden

Milf Supri1es zoekt relatie

Supri1es (49)

Het uiterlijk is voor mij totaal niet belangrijk, het gaat er bij mij om te ik gelijk goed gevoel bij jou heb. Ik ben op zoek naar een gezellige en leuke man, iemand met een lief karakter waar mee ik alles mee kan delen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Supri1es
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Brugge
  4. Provincie: West-vlaanderen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Milf Supri1es van 49 uit Brugge, West-vlaanderen zoekt relatie
Fionao (49)
★★★★★
een echte levensgenieter zo kan ik mezelf het beste omschrijven. Een lekker etentje, op stap gaan of gewoon genieten van een lekker glaasje. Het liefste zou ik dan ook een man leren kennen die zich een beetje in mij terug vind.
Geile Fionao zoekt jongen
Loxley (47)
★★★★★
Het gaat mij puur om een avontuurtje tussen de lakens. Ben net gescheiden, dus een man in huis hoef ik niet. Alleen voor even dus. Doe je mee?
Mama Loxley zoekt contact
Gynnie (49)
★★★★★
Ben nog al onzeker geworden na wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen jaren. Ik weet het als je naar mijn foto's kijkt lijkt het niet zo maar diep van binnen ben ik vaak onzeker. Dus ik zoek een leuk persoon die eens iets wil ondernemen.
Mama Gynnie zoekt contact
Liva (49)
★★★★☆
Mijn hele leven vraag ik me al af hoe het is om sm seks te hebben. Het fascineert me en ik word opgewonden als ik er aan denk als ik eens goed vernederd wordt. Ik heb geen enkele ervaring, want mijn ex vond het helemaal niets en vreemdgaan doe ik niet. Maar nu ben ik weer vrij en kan ik doen wat ik wil. En dat is dus om seks te hebben met een man die me inwijdt in de sm wereld.
Milf Liva zoekt sex
Belaze (48)
★★★★★
Ik was zo verveeld dat ik nu al 2 vreemde talen spreek.
Gescheiden Belaze zoekt sexdate
Altijdvrolijk (48)
★★★★★
Ik wil het gewoon op mij af laten komen en wat er dan gebeurt merk ik vanzelf wel, wie weet een relatie zo niet dan eens af en toe afspreken om misschien wel spannende tijden te beleven.
Milfje Altijdvrolij zoekt dating
Aily
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die mijn administratie op orde kan brengen. Ik heb helaas geen geld voor boekhouder, dus ik kan je alleen maar in natura betalen. All the way
Administratie doen (Klus van 3 uur)
Pleuni
★★★★★★★★★☆
Ben op zoek naar een software techneut die wat programma\'s wil komen installeren en wat dingen wil opschonen op mijn PC. Ik ben zelf nogal onhandig daarmee, maar wel handig met andere dingen..
Software installeren (Klus van 3 uur)
Francien
★★★★★★★★★★
Ik woon in Groningen en mijn band is lek. Die moet gerepareerd worden. Als het je lukt mag je met mijn borsten spelen en misschien nog wel meer..
Fietsband plakken (Klus van half uur)
Joke
★★★★★★★★★☆
Kan iemand voor mijn kat zorgen voor twee weken? Je hoeft maar een paar keer langs te komen om eten te geven en water te verversen. Ik betaal je in natura met seks.
Huisdier verzorgen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten