Gratis Aanmelden

Milf Supri1es zoekt relatie

Supri1es (49)

Het uiterlijk is voor mij totaal niet belangrijk, het gaat er bij mij om te ik gelijk goed gevoel bij jou heb. Ik ben op zoek naar een gezellige en leuke man, iemand met een lief karakter waar mee ik alles mee kan delen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Supri1es
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Brugge
  4. Provincie: West-vlaanderen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Milf Supri1es van 49 uit Brugge, West-vlaanderen zoekt relatie
Dianazoektje (48)
★★★★☆
Ze zeggen ook wel de kleding maakt de vrouw, maar nu zou ik mij dolgraag weer een keer vrouw willen voelen.
Geile Dianazoektje zoekt sex
Lisette689 (48)
★★★★★
Gedaan met zielig doen, ik stort me gewoon weer op de datingmarkt! Hier ben ik dan, Lisette, blond, ambitieus en vol levensgenot. Samen met jou wil ik gewoon lekkere fun hebben, ons vermaken en wie weet wat er verder nog allemaal van komt. Interesse om mee in dit avontuur te stappen?
Dame Lisette689 zoekt sex contact
Hadijat (47)
★★★★☆
Kleine kinderen worden groot dus mama krijgt meer tijd, die tijd wil ik graag besteden aan of met een maatje in mijn leven. Ik merk dat ik daar echt weer aan toe ben.
Milfje Hadijat zoekt contact
Sannelienne (48)
★★★★★
Soms verwacht je niet wat er gebeurd, mijn leven kreeg een hele andere wending dat ik gedacht had. Maar ik ben nu vrolijker dan ooit.
Vrouw Sannelienne zoekt sex contact
Eenzamelisann (47)
★★★★☆
Dilemma: Stel je hebt een leuk huisje, een baan, een leuk tuintje, veel vriendinnen, hobby's. je zit goed in je vel. Je vind het heerlijk om thuis te zijn, uitgaan met vrienden, in je tuin wroeten/zitten. Kortom je hebt alles goed voor elkaar. Dan bedenk je dat je toch iets mist. Je mist geknuffel, genot, gezelligheid, passie, sex eigenlijk alles...Ok dan ga je toch op zoek naar een man? Zou je denken he? Dan komen die gedachtes in je hoofd. Ja maar wil ik dat wel? Ik wil namelijk helemaal niet meer vast zitten aan een man, wil gewoon me gang kunnen gaan..
Gescheiden Eenzamelisan zoekt sexdate
Toemaar (49)
★★★★★
Ik zou het zo geil vinden eens goed tussen mijn tieten geneukt te worden door een heerlijke man met een gigantische pik, iemand die veel spuit en mij daarna helemaal onderspuit, ook in mijn gezicht!
Rijpe Toemaar zoekt man
Ainoa
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een nieuwe woonruimte in Drenthe. Als jij voor mij de gouden tip hebt zal ik je in natura belonen! Dus voor een persoon, huis of appartement, met garage.
Woonruimte gezocht (Klus van 2 uur)
Rifke
★★★★★★★★★☆
Achter mijn woning ligt een oude wasmachine is nodig naar de stort moet. Als je die weg wilt halen bij mij, zal ik je eens lekker aftrekken, niet meer en niet minder...
Grof vuil wegbrengen (Klus van half uur)
Franske
★★★★★★★★★★
Ik heb drie kinderen die allemaal een enorme puinhoop hebben gemaakt in hun kamers en ik weet niet meer hoe ik dit moet organiseren. Ik heb dringend hulp nodig!
Kamer opruimen (Klus van 3 uur)
Liecke
★★★★★★★★★★
Ik snap echt totaal niet hoe ik mijn webcam aan de praat krijg. Ik heb windows vista en krijg steeds een error. Wie kan mij helpen? Beloning is pijpbeurt met slikken.
Webcam installeren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten