Gratis Aanmelden

Milfje Manuelaatje zoekt relatie

Manuelaatje (49)

Na een aantal rotjaren tijdens mijn huwelijk en een al even vervelende scheiding kan ik eindelijk aan mezelf gaan denken! Mijn nieuwe motto is, eerst genieten, daarna de rest, alleen lukt me dat niet in mijn eentje! Wie o wie?

Maak contact met haar
  1. Naam: Manuelaatje
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Milfje Manuelaatje van 49 uit Groningen, Groningen zoekt relatie
KirstenEenzaam (47)
★★★★☆
Mijn dochter heeft het ouderlijk nest verlaten, ik zit weer moederziel alleen in mijn huisje. In mijn huisje is plaats voor een man, ik ben er weer aan toe om mijn huis en hart open te stellen voor een man.
Milfje KirstenEenza zoekt jongen
alicia0ohoh (48)
★★★★★
Nou, en daar zit je dan ineens en stukje over jezelf te schrijven waar je ook nog eens leuk over moet komen en dat dan in een paar zinnen! Ik ben Alicia, ben meestal vrolijk, hou van de zon strand vakanties en lekker genieten van een glas wijn op een terras. Ik ben nu 3 jaar gescheiden heb twee leuke dochters, en een leuke baan en een leuk huisje, nu no g een man in mijn leven waar ik wat leuks mee kan doen. :-)
Gescheiden Alicia0ohoh zoekt neuk date
Heaveny (48)
★★★★★
De hemel, och je hoort toch verhalen van mensen die door seks in een zevende hemel zijn gekomen. Ik moet eerlijk zijn maar dat heb ik nog nooit mee gemaakt. Heb ik dan nooit een goede minnaar gehad of zou het aan mij liggen.
Dame Heaveny zoekt sex
Pink_fantasy (47)
★★★★☆
Ik kan wel stellen dat ik niet helemaal ben zoals andere dames van mijn leeftijd, ik wil altijd net wat anders, net even wat meer.. Ben jij wat ik zoek?
Mama Pink Fantasy zoekt contact
Loxley (47)
★★★★★
Het gaat mij puur om een avontuurtje tussen de lakens. Ben net gescheiden, dus een man in huis hoef ik niet. Alleen voor even dus. Doe je mee?
Mama Loxley zoekt contact
Umbriena (48)
★★★★★
Hoop om een man te leren kennen die van romantische avondjes houd, die me in de watten wil leggen en met mij mooie momenten wil beleven. Na de scheiding heb ik geen andere man meer gekend en ben als single verder gegaan. Hoog tijd om weer een lieverd te vinden die voor me wil gaan.
Mama Umbriena zoekt dating
Marieke
★★★★★★★★★☆
Wat als jij nou eens mijn huishouden komt doen en daarna wacht ik op jou in mijn bed en gaan we samen plezier beleven? Dit is een fantasie die ik al een tijdje heb...
Stofzuigen (Klus van 2 uur)
Rosalien
★★★★★★★★★☆
Als er iets is wat ik vies vind dan is dat wel een verstopte afvoer. Wie kan mij daar van af helpen? Is het dan OK dat ik mijn beha voor jou afdoe bij wijze van vergoeding?
Verstopte afvoer (Klus van half uur)
Diecke
★★★★★★★★★☆
Mijn terras is grijs-groen en moet dringned schoongemaakt worden. Ik kan echter niemand daar voor vinden. Als jij dat voor mij wilt don ben ik best bereid om je in natura te vergoeden..
Terras schoonmaken (Klus van 3 uur)
Pleuntje
★★★★★★★★★☆
Mijn verwarmings monteur is helaas met pensioen en ik kan geen nieuwe vinden die het voor een gelijk tarief doet. Daarom bied ik hier mijn lichaam aan in ruil voor hulp.
Verwarmingsketel nakijken (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten