Gratis Aanmelden

Dame VrouwXx_x zoekt relatie

VrouwXx_x (44)

Jaja hier ben ik dan! Normaal zou ik nooit via deze weg een date zoeken maar mijn vriendin heeft zo al meerdere keren succes gehad, alleen zoek ik niet alleen sex maar wel echt een man voor een relatie, iets op de langere termijn dus.

Maak contact met haar
  1. Naam: VrouwXx_x
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: Grobbendonk
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Dame VrouwXx_x van 44 uit Grobbendonk, Antwerpen zoekt relatie
Lieve_vrouw (45)
★★★★☆
Mijn karakter is goed en ben altijd heel bescheiden, als wij bij elkaar komen moeten we het een beetje rustig aan op gaan bouwen, dan zul je merken dat je aan mij een hele goede vrouw hebt. Lief, zorgzaam en in bed ook niet bepaald saai.
Geile Lieve Vrouw zoekt jongen
Geullie (44)
★★★★★
Volgens mij zijn er mannen genoeg die het wel aandurven om mij eens lekker onder handen te nemen. Ik wil niet zomaar seks ik wil het wel wat uitgebreider en vooral erg spannend. Ik ben niet echt te porren voor een vluggertje.
Gescheiden Geullie zoekt dating
Ottey (46)
★★★★☆
De kinderen worden ouder en zelfstandiger dus ik krijg steeds meer vrije tijd. En het klinkt gek want ik dacht dat ik er heel blij mee zou zijn maar ik verveel mij soms gewoon. Dus wie wil er met mij een avontuur starten?
Moeder Ottey zoekt dating
Wsuus (45)
★★★★★
Hier heb ik wel een beetje een hekel aan dat ik mezelf aan moet prijzen, alsof ik een stukje vlees ben. Bevalt mijn foto je en zie je het zitten om met mij in contact te komen, dan zeg ik stuur maar een berichtje. Ik kan heel direct zijn in mijn antwoorden dus als ik bot overkom moet je me dat even zeggen want zo bedoel ik het niet hoor.
Hete Wsuus zoekt sexdate
Biblondy (45)
★★★★☆
Altijd viel ik al voor beiden geslachten maar wil nu weer even lekker met een man rollenbollen. Ik hoop snel een lekkere vent tegen te komen want ik sta al weer veel te lang droog.
Milf Biblondy zoekt sex
Bodypos (45)
★★★★☆
Altijd hard gewerkt aan mijzelf. Altijd blijven leren, sporten en wat kreeg ik ervoor terug? Alsnog in de steek gelaten voor een jongere griet. Maar goed, niet getreurd er is vast een man die mij wel weet te waarderen. Ik ben trouwens nog zeer jong van geest.
Hete Bodypos zoekt neuk date
Elenoor
★★★★★★★★★★
Ik ben per direct op zoek naar een stucadoor voor een complete kamer van 4m2. Ik heb het financieel helaas een beetje moeilijk op dit moment dus ik vergoed je slechts in natura.
Stuccen (Klus van 4 uur)
Sophie
★★★★★★★★★★
Ik ben gescheiden en woon nu weer in een flatje, maar ik heb geen geld om de boel te behangen. Kan iemand dan voor mij doen? Ik betaal met plezier in natura. Het gaat om drie kamers.
Behang plakken (Klus van 3 uur)
Janske
★★★★★★★★★☆
Ik wil wat apps op de tablet van mijn zoon zetten, maar ik ben een echte noob. Kan iemand mij helpen? Ik betaal niet met geld, maar ik heb wel zeer fijne grote borsten...
Tablet installeren (Klus van half uur)
Fennetje
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mijn iMac met mijn printer kan verbinden. Mij lukt het niet. Als vergoeding kun je je daarna even vermaken met mijn borsten. Alleen als het printen lukt!
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten