Gratis Aanmelden

Gescheiden Brienenna zoekt jongen

Brienenna (43)

Genieten doe ik graag, echter wel in gezelschap van een man die me lief is. Hoop die man heit te vinden en met hem een helrijke tijd door te brengen, niet voor een avondje maar voor de rest van mijn leven!

Maak contact met haar
  1. Naam: Brienenna
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Leiden
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Gescheiden Brienenna van 43 uit Leiden, Zuid-Holland zoekt jongen
YadaLe (42)
★★★★☆
Hou wel van een feestje op zijn tijd, wat leuke kleren er voor aanschaffen en gaan met de gezelligheid.
Dame YadaLe zoekt contact
Pammielie (42)
★★★★☆
Als je alleen bent ben je ook wel een keer klaar met solo seks. Ik zoek een man die gewoon lekker geil en gek is en ook nog eens leuk tussen de lakens.
Moeder Pammielie zoekt dating
Molleke (42)
★★★★★
Heel vaak zie ik op televisie van die dames die superondeugend zijn en van allerlei stoute dingen laten zien. Dat wil ik ook. Maar ik vind dat een beetje eng. Ik ben geen slanke den, dus ik denk al gauw dat mannen me niet mooi vinden. Mijn ex heeft me dat vaak genoeg laten weten. Toch probeer ik het. Zijn er mannen die me wel mooi vinden en bij wie ik echt ondeugend kan zijn zonder dat ik uitgelachen word?
Hete Molleke zoekt man
Jojo11 (41)
★★★★☆
Kleding in mijn leven vind ik heel belangrijk, net zo als verzorging, ik hoop dat ik een man ga vinden die net als mij zich goed verzorgd en het belangrijk vind om goed voor de dag te komen.
Milf Jojo11 zoekt sex contact
Maaroni (42)
★★★★☆
Na de scheiding heb ik in een flinke dip gezeten en ben reuze blij dat ik daar goed uit ben gekomen. Ik voel me weer goed en op en top vrouw en zoek een man die interesse heeft om een relatie met me aan te gaan.
Moeder Maaroni zoekt contact
Nissk (42)
★★★★☆
Sinds ik gescheiden ben moet ik zeggen dat ik een heel andere visie op het leven heb gekregen. Ik geniet maar vind het soms ook wel fijn om de mannen eens een beetje uit te dagen.
Hete Nissk zoekt sexdate
Gera
★★★★★★★★★☆
Hey... ik bied je een schuimend warm bad aan in mijn twee-persoonsbad, samen met mij dus, als jij mij kunt helpen met het leggen van een parketvloer in mijn slaapkamer.
Parket leggen (Klus van 3 uur)
Lubbetje
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die me kan helpen om Word op mijn pc te installeren. Ik loop steeds vast en de helpdesk is onbereikbaar. Ik zal je mijn lijf aanbieden als vergoeding.
Software installeren (Klus van 2 uur)
Rieneke
★★★★★★★★★☆
Hey! Een barbecue schoonmaken is altijd zo\'n smerig werk! Ik haat het, maar toch moet het gebeuren. Ik heb een grote BBQ! Kom jij me helpen? Dan gaan we elkaar daarna goed wassen...
BBQ Schoonmaken (Klus van 1 uur)
Jeltsje
★★★★★★★★★☆
Mijn tuin is een grote puinhoop en moet dringend onder handen genomen worden. Als jij mij komt helpen mag je mij na afloop zelf helemaal onder handen nemen... Deal?
Tuin Doen (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten