Gratis Aanmelden

Gescheiden Ranieta zoekt relatie

Ranieta (43)

Een beetje eenzaam is het wel geworden in mijn leven nu ik geen vriend meer heb. Ik voel me er wel goed bij maar de aandacht van een lieve man is wat ik toch wel heel erg mis.

Maak contact met haar
 1. Naam: Ranieta
 2. Leeftijd: 43 Jaar
 3. Woonplaats: Assen
 4. Provincie: Drenthe
 5. Land: Nederland
 6. Geslacht: Vrouw
 7. Lengte: 170-175 cm
 8. Postuur: Normaal
 9. Oogkleur: Bruin
 10. Haarkleur: Blond
 11. Opleiding: HBO
 12. Piercings: Nee
 13. Tatoeages: Nee
 14. Roken: Nee
 15. Relatie: Single
 16. Anaal: Ja
 17. Slikken: Ja
Gescheiden Ranieta van 43 uit Assen, Drenthe zoekt relatie
YadaLe (42)
★★★★★
Hou wel van een feestje op zijn tijd, wat leuke kleren er voor aanschaffen en gaan met de gezelligheid.
Dame YadaLe zoekt contact
Glendaopen (41)
★★★★☆
Eindelijk is het zover dat ik er klaar voor ben om met een man een relatie aan te gaan. Het heeft even geduurd voor het zover was, mijn ex heeft me een minderwaardigheidscomplex bezorgt en daar ben ik nu overheen gestapt.
Moeder Glendaopen zoekt sex
Wildd (41)
★★★★★
Niet op mijn mondje gevallen, zeg wat ik denk en verwacht dit ook van jou. Praat graag over spannende dingen, heb een ruime fantasie en zoek beslist niet iemand die preuts of verlegen is, gewoon lekker spontaan en jezelf zijn vind ik het belangrijkste wat er is!
Mama Wildd zoekt relatie
Charlene (42)
★★★★☆
Het is met mij vrij simpel, ik ben iemand die het rustig aan opbouwt als wij elkaar net kennen en als het ijs is gebroken kan ik nog wel ietsjes verder gaan. Hoever ga ik natuurlijk niet verklappen, dat merk je allemaal vanzelf.
Rijpe Charlene zoekt neuk date
Woeppi (43)
★★★★☆
Hallo leuke mannen, ik kan hier van alles neerzetten maar als je interesse in mij hebt kan jij het aan mij vragen en omgekeerd doe ik dat ook bij jou.
Milf Woeppi zoekt jongen
Elinni (41)
★★★★★
Wat ben ik blij dat ik mijn leven weer op de rit heb, zo heeft wel echt lang geduurd voordat ik weer zin in het leven had. Maar nu het er weer is wil ik er ook optimaal van genieten.
Mama Elinni zoekt sex
Egbertje
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn verwarmingsketel na kan kijken, want hij maakt een raar geluid. Ik kan je niet betalen met geld, maar wel met een blowjob.
Verwarmingsketel nakijken (Klus van half uur)
Jinthe
★★★★★★★★★☆
Hoi hoi, zin om mijn blote borsten te zien en te masseren / likken? Dan moet je voor mij wel een multiplex paneel op maat zagen, voor mijn nieuwe bureau ;)
Zaag klus (Klus van half uur)
Ritaje
★★★★★★★★★☆
Ik ben per direct op zoek naar een man die een security camera op kan hangen bij mij thuis. Als het werkt kun je met mijn borsten spelen. Heel veel mannen dromen daarvan!
Beveiligingscamera (Klus van 1 uur)
Boutaina
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand mijn fietsband wil plakken. Ik kan dat zelf niet. In ruil wil ik je wel eens lekker aftrekken, maar niet meer dan dat.
Fietsband plakken (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten