Gratis Aanmelden

Dame YadaLe zoekt man

YadaLe (42)

Hou wel van een feestje op zijn tijd, wat leuke kleren er voor aanschaffen en gaan met de gezelligheid.

Maak contact met haar
  1. Naam: YadaLe
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats: De Friese Meren
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Dame YadaLe van 42 uit De Friese Meren, Friesland zoekt man
Tamaraatje (42)
★★★★★
Iedere avond verwend worden door een leuke man en verder niets van me verwacht. Ik weet dat dat waarschijnlijk een onmogelijke opgave is, maar ik ga het toch proberen. Ik zoek dus iemand die (bijna) iedere avond bij me kan komen, of ik bij jou en me wil verwennen. En daarna weer naar huis dus.
Dame Tamaraatje zoekt man
Tanjaa35 (43)
★★★★☆
Tanja hier. Vrolijk, grappig, lief en dol op sexspelletjes. Speel je met me mee?
Milf Tanjaa35 zoekt jongen
Freij (43)
★★★★★
Ben al een tijdje op zoek naar een leuke vakantie woning, gewoon waar je tijd kan doorbrengen als je er zin in hebt. Maar ik heb er niet veel verstand van of het verstandig is of niet. Wie zou samen met mij deze zoektocht willen maken?
Gescheiden Freij zoekt jongen
Derieske (42)
★★★★☆
Ik hoop hier mijn toekomstige man of partner te vinden, ik dacht de ware gevonden te hebben maar dat bleek niet zo te zijn. Lange tijd hebben we als broer en zus geleefd maar dat is niet wat ik van ene relatie verwacht.
Hete Derieske zoekt sex contact
Brig (42)
★★★★★
Drie jaar gescheiden nu en drie jaar geen sex gehad. Geloof je me niet? Het is echt waar. Ja, sex met mezelf, dat heb ik wel gedaan, iedere dag bijna. En hoewel ik mezelf best een lekker wijf vind, is het toch niet echt bevredigend. Daar heb ik toch weer eens een echte man met een stijve pik voor nodig.
Dame Brig zoekt relatie
Roday (42)
★★★★★
Heb een leuke baan fijn huisje en helaas geen kinderen. Maar je kan niet alles hebben. Maar ik denk dat mijn leven wel wat leuker kan, ik ben er ook wel klaar voor om mijn droom man te mogen ontmoeten.
Moeder Roday zoekt contact
Pieternella
★★★★★★★★★☆
Ik heb last van een enorme tak die over mijn tuin hangt. De buren weigeren die af te zagen en ik heb er geen kracht voor. Ik heb echter wel kracht voor een handjob...
Tak afzagen (Klus van half uur)
Tanneke
★★★★★★★★★★
Wij zijn een bi/lesbisch koppel en we zoeken iemand die voor onze hond kan zorgen voor een weekje. We willen je graag belonen met een triootje na afloop van onze vakantie.
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Bowien
★★★★★★★★★☆
Mijn grasmaaier is kapot en ik heb momenteel geen geld voor een nieuwe. Wie kan mijn tuin eens komen maaien? In ruil voor een lekkere vrijpartij met mij?
Gras maaien (Klus van 2 uur)
Marlien
★★★★★★★★★☆
Op mijn etage heb ik een verstopte WC... ik schaam mij hier erg voor. Wie kan dit discreet voor mij oplossen? Accepteert u dan een vergoeding door middel van een handjob?
WC ontstoppen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten