Gratis Aanmelden

Dame wildezuster zoekt man

wildezuster (42)

Even voor de duidelijkheid, ik zoek alleen maar sex en geen relatie of wat dan ook. Ik heb graag iemand die ook precies en duidelijk is in wat hij wil, dan weten we in elk geval wat we aan elkaar hebben.

Maak contact met haar
  1. Naam: wildezuster
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats: Gent
  4. Provincie: Oost-vlaanderen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Dame wildezuster van 42 uit Gent, Oost-vlaanderen zoekt man
Roday (42)
★★★★★
Heb een leuke baan fijn huisje en helaas geen kinderen. Maar je kan niet alles hebben. Maar ik denk dat mijn leven wel wat leuker kan, ik ben er ook wel klaar voor om mijn droom man te mogen ontmoeten.
Moeder Roday zoekt contact
Happyfloor (43)
★★★★☆
Nu je toch eenmaal binnen bent gevallen bij mijn profiel kunnen we net zo goed samen praten hoe je de dingen voor je ziet, op gebied van seks ben ik een tikkeltje onderdanig, maar menig man weet daar wel raad mee neem ik aan.
Gescheiden Happyfloor zoekt contact
Yodo (41)
★★★★★
Sinds kort ben ik begonnen met kickboksen, waarom geen idee maar ik zocht een nieuwe uitdaging eigenlijk. En die heb ik gevonden, dus wie wil eens met mij sparren?
Vrouw Yodo zoekt sexdate
Kasarieka (41)
★★★★★
Ik hoop mijn ware liefde hier te vinden, in het vrijgezelle leven kom ik die niet tegen en in de supermarkt al helemaal niet. Ik droom van de man die me de liefde van mijn leven zal zijn.
Geile Kasarieka zoekt man
Wensvervuller (43)
★★★★★
Ik vraag me af of er hier mannen zijn die aan al mijn geile wensen kunnen voldoen.
Mama Wensvervulle zoekt sex
Derieske (42)
★★★★☆
Ik hoop hier mijn toekomstige man of partner te vinden, ik dacht de ware gevonden te hebben maar dat bleek niet zo te zijn. Lange tijd hebben we als broer en zus geleefd maar dat is niet wat ik van ene relatie verwacht.
Hete Derieske zoekt sex contact
Stacy
★★★★★★★★★☆
Ik heb een kapotte wasmachine en ook al heel lang geen goede sex meer gehad. Als we dat nu eens konden combineren? Stuur je me even een fotootje van je?
Wasmachine repareren (Klus van 1 uur)
Linne
★★★★★★★★★☆
Hallo allemaal, ik heb een nieuwe woonkamer set gekocht en geen geld voor het transport ervan... Alles wacht op me in een magazijn. Ik heb dus hulp nodig en ik betaal je in natura.
Meubel transport (Klus van 3 uur)
Summer
★★★★★★★★★☆
Ik zou het heel fijn vinden als iemand mijn tuin eens onder handen zou willen nemen en ook het afval kan afvoeren. Ik pijp je daarna helemaal tot het einde.. Deal?
Tuin harken (Klus van 2 uur)
Bowien
★★★★★★★★★☆
Mijn grasmaaier is kapot en ik heb momenteel geen geld voor een nieuwe. Wie kan mijn tuin eens komen maaien? In ruil voor een lekkere vrijpartij met mij?
Gras maaien (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten