Gratis Aanmelden

Geile LiZette2you zoekt man

LiZette2you (41)

Van het leven moet je 100% genieten en dat doe ik dan ook. Ik kan niet zeggen dat ik mij verveel maar een maatje aan mijn zijde zal zeker niet verkeerd zijn.

Maak contact met haar
  1. Naam: LiZette2you
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Leeuwarden
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Geile LiZette2you van 41 uit Leeuwarden, Friesland zoekt man
Wensvervuller (43)
★★★★★
Ik vraag me af of er hier mannen zijn die aan al mijn geile wensen kunnen voldoen.
Mama Wensvervulle zoekt sex
Domintje (43)
★★★★★
Ik mag dan wel een beetje dominant zijn, dat was ook de reden dat mijn ex het met een ander deed, echter verwacht ik dat jij daar wel mee om kunt gaan. Zoek een lieverd, iemand die met mij een mooie toekomst tegemoet wil gaan.
Milfje Domintje zoekt dating
Meandperry (41)
★★★★☆
Nu ik weer vrijgezelle ben, voel ik me gewoon weer helemaal vrij in mijn doen en laten. Trouwen doe ik nooit meer maar voor een leuke relatie sta ik altijd open. Het is wel zo dat als je voor mij kiest, je er automatisch een hondje bij krijgt. Perry is mijn alles en neem hem overal mee naar toe. Als je niet van honden houdt, heb je pech gehad haha.
Milf Meandperry zoekt man
lalalalaura (41)
★★★★☆
Hoi, leuk dat je op mijn profiel kom kijken. Wat zal ik over mezelf vertellen. Kan het standaard verhaal vertellen: ik ben een lieve en spontane vrouw. Maar dat verteld iedereen al ? Wel kan ik zeggen dat ik van reizen hou en graag veel van de wereld wil zien. Helaas heb ik nog niet zoveel gezien als ik zou willen. Misschien deel jij deze passie wel met mij
Hete Lalalalaura zoekt sex contact
Marittah (42)
★★★★☆
Omdat ik moeder ben mag ik niet meer genieten van mijn leven? Ik vind dat zo makkelijk gezegd, zijn er ook nog mannen die het niet erg vinden dat ik een moeder ben?
Dame Marittah zoekt sexdate
Xxju (43)
★★★★★
Sinds ik gescheiden heb ik heel veel nieuwe dingen ontdekt. Ik was dan ook maar het gewone huismoedertje. Nu durf ik al eens uitdagen en kijken hoe een man reageert. Hier hoop ik ook wel een man te leren kennen die mij eens durft uit te dagen.
Vrouw Xxju zoekt man
Birke
★★★★★★★★★☆
Waarom ik kies voor een betaling in natura? Niet omdat ik geen geld heb, maar ik heb wel heel erg veel zin... Dus dit leek me een mooi excuus voor een lekker nummertje..
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Elisabeth
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn fietsband kan plakken en die ik in ruil daarvoor kan afzuigen.. Vraag me niet waarom, maar dit is wat ik aanbied. Geen vragen, gewoon zeggen of je komt of niet..
Fietsband plakken (Klus van half uur)
Brechtsje
★★★★★★★★★★
Ik zoek in de omgeving Utrecht een nieuwe woonruimte, als gevolg van een stuk gelopen relatie. De gouden tip belooon ik in natura. Een uur vrijen met mij.
Woonruimte gezocht (Klus van 1 uur)
Alexia
★★★★★★★★★☆
Ik kan mijn kleren niet meer wassen, omdat mijn wasmachine kapot is. Wie hem gratis kan repareren zal ik een keertje lekker aftrekken, als je dat fijn vindt..
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten