Gratis Aanmelden

Hete Giovanka zoekt jongen

Giovanka (43)

Jij bent een stoere man, die alles zou doen om zijn vrouwtje te beschermen. Ach misschien is dit gewoon een droom van mij maar die kunnen toch altijd uitkomen?

Maak contact met haar
  1. Naam: Giovanka
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Valkenburg aan de Geul
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Hete Giovanka van 43 uit Valkenburg aan de Geul, Limburg zoekt jongen
Zieve (41)
★★★★☆
De zee, niets is mooier als je daar al je gedachten kan laten gaan, kan mijmeren over bepaalde dingen in het leven en gewoon helemaal kan uitwaaien.
Rijpe Zieve zoekt jongen
Esillia (41)
★★★★☆
Zo af en toe lekker gek doen is wat ik graag doe, mijn ex had daar een bloedhekel aan maar verwacht van jou dat je me accepteert zoals ik ben en jij ook wel eens in mijn gezelschap uit je dak wil gaan.
Moeder Esillia zoekt sex contact
Justenjoy (42)
★★★★☆
Trouwen wilde ik al vanaf dat ik een kleine meid was, dat heb ik ook gedaan en uiteindelijk dan toch gescheiden. Voor mij hoeft dat ook niet meer. Wel wil ik gewoon blijven genieten. Hopelijk vind ik hier een leuke man voor heel veel plezier.
Mama Justenjoy zoekt contact
Joleen (42)
★★★★★
Ik ben impulsief, kleurrijk, dame met eigen style en knettergek. Maar uiteraard mag jij hier zelf over oordelen!:)
Dame Joleen zoekt sexdate
RacerFloor (42)
★★★★☆
Als je meteen al hebt nu je me hier ziet, dat is een leuke vrouw en daar wil ik graag kennis mee maken, reageer dan snel want voor je het weet heb ik een ander gevonden. Ik ben een hartelijke vrouw die vol in het leven staat en zich eenzaam voelt.
Geile RacerFloor zoekt man
Florielleke (41)
★★★★☆
In een relatie vind ik het erg belangrijk dat we elkaar begrijpen, dat er wederzijds respect is en dat de liefde hoogtij viert. Zo niet, dan zie ik een relatie niet zitten!
Mama Florielleke zoekt sex
Lisette
★★★★★★★★★☆
Ik heb een lekkende dakgoot en echt geen idee hoe ik die moet reparen (heb sowieso hoogtevrees) en ik kan niemand vinden die tijd heeft. Iemand hier misschien in ruil voor seks?
Lek repareren (Klus van 3 uur)
Martine
★★★★★★★★★★
Ik heb last van hoogtevrees en ik moet een lamp ophangen... Ik zoek dus iemand die mij daarbij kan helpen. Ik heb geen geld om je te betalen maar je mag en beetje met mij spelen.
Lamp ophangen (Klus van half uur)
Eleonora
★★★★★★★★★★
Ik ben allergisch voor as, maar mijn kachel moet schoongemaakt worden. Dus als iemand mij daarmee kan helpen wil ik je wel een keertje lekker aftrekken..
Kachel schoonmaken (Klus van half uur)
Louelle
★★★★★★★★★★
Ik was aan het klussen en heb per ongeluk een kapstok door een stuk muur gestoken - ja, ik ben blond.. Kan iemand die voor mij herstellen?? Mag je daarna mijn borsten betasten..
Beschadigde muur herstellen (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten