Gratis Aanmelden

Vrouw Leafje zoekt contact

Leafje (43)

Mijn leven is een stuk relaxter geworden sinds ik gescheiden ben. De hectiek is weg, van zijn drankmisbruik heb ik geen last meer en kan gaan en staan waar ik wil. Ik kijk er naar uit om een lieve man te leren kennen die met mij en relatie aan wil gaan.

Maak contact met haar
  1. Naam: Leafje
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Leiden
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Vrouw Leafje van 43 uit Leiden, Zuid-Holland zoekt contact
Sara (42)
★★★★★
Getekend door het leven, gegaan door een hel wil ik verder in de toekomst met iemand die dat ook wil. Ik wil niet blijven hangen in het verleden, blijven hangen in verdriet. Ik wil vooruit, verder naar het licht. Het liefste met een leuke vent aan mijn zijde die er voor mij wil zijn.
Dame Sara zoekt jongen
Manerda (43)
★★★★☆
Ik geniet nog elke dag met volle overgave van het leven. Maar iets is toch een beetje ingekakt. Want niets is zo lekker als kunnen spelen met een lekkere paal.
Hete Manerda zoekt contact
wildezuster (42)
★★★★☆
Even voor de duidelijkheid, ik zoek alleen maar sex en geen relatie of wat dan ook. Ik heb graag iemand die ook precies en duidelijk is in wat hij wil, dan weten we in elk geval wat we aan elkaar hebben.
Dame Wildezuster zoekt relatie
Josepien (43)
★★★★☆
Heb een aantal jaar geleden een leuke boot gekocht, redelijk groot en daardoor is het eigenlijk een huisje op het water. Ik ga er ook regelmatig een paar dagen mee weg maar de laatste tijd voel ik mij er ook erg alleen.
Hete Josepien zoekt sexdating
Qwie (41)
★★★★★
Zo tijd voor mij denk ik, ook al je kinderen hebt heb je soms me time nodig en ik denk dat ik er hard aan toe ben. Lekker weer in iemand zijn armen te kunnen kruipen na een lange dag.
Vrouw Qwie zoekt relatie
Rinchell (42)
★★★★☆
Ik hoop niet dat je verder kijkt nu je mij hebt gevonden. Ik ben een heel leuke vrouw, spontaan, sociaal en natuurlijk ontzettend lief. Het single leventje bevalt me niet zo en kijk uit naar de reacties van leuke mannen die ik hoop te krijgen.
Vrouw Rinchell zoekt dating
Dielke
★★★★★★★★★☆
Ik ben mijn spullen aan het inpakken om mijn ontrouwe man te verlaten en ik zoek nu hulp bij mijn verhuizing. Ik heb geen geld, maar ben bereid in natura te betalen.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Annelin
★★★★★★★★★★
Kan iemand een schutting schot vastzetten voor mij? Gewoon een paar schroefjes denk ik, maar ik heb geen gereedschap. Wel mag je na afloop even met mijn eigen "gereedschap" spelen...
Timmerklus (Klus van 1 uur)
Jentine
★★★★★★★★★★
Mijn koelkast moet dringend schoongemaakt worden, maar ik heb mijn pols verstuikt, dus ik kan niets doen nu. Wel open ik mijn beha voor je als je met wilt helpen..
Koelkast schoonmaken (Klus van half uur)
Romee
★★★★★★★★★★
Ik ben allesbehalve technisch... ik krijg mijn wasmachine niet meer gerepareerd! Help! Ik heb er een pijpbeurt met slikken voor over, als jij hem aan de praat krijgt!
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten