Gratis Aanmelden

Rijpe Claudia666 zoekt relatie

Claudia666 (48)

In het dagelijks leven werkzaam als fysiotherapeut. Ben erg goed met me handen en weet veel over het menselijk lichaam, denk dat dat altijd wel goed van pas kan komen:)

Maak contact met haar
  1. Naam: Claudia666
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Apeldoorn
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Rijpe Claudia666 van 48 uit Apeldoorn, Gelderland zoekt relatie
Janetxx (49)
★★★★☆
Vurige dame zoekt hier een sexmaatje op zeer korte termijn, iemand uit de buurt maakt het wel extra makkelijk. Weinig taboes, veel fantasieën. Wil alles doen waar we samen over fantaseren!
Rijpe Janetxx zoekt man
Zuster (48)
★★★★★
Mag ik je heel diep kussen en kijken of ik je je adem kan ontnemen? Ik ben in het bezit van een reanimatie diploma en kan je wel weer helpen als het fout dreigt te gaan. Of mag ik verdrinken in jouw ogen?
Dame Zuster zoekt sexdate
Tirza (48)
★★★★★
Het lukt me maar niet om een man aan de haak te slaan, wel heb ik wat lovers gehad maar dat is niets geworden. Ik zal wel niet geschikt zijn voor een relatie dus nu wil ik een sex relatie met een lekkere kerel die mij alle hoeken van de kamer laat zien.
Vrouw Tirza zoekt relatie
Tracie (48)
★★★★★
Wat zou ik graag weer eens echt willen trillen van genot, ik weet niet meer hoe dat voelt, zo lang is het al geleden. Ik ben veel avonden vrij dus van mij mag je snel komen.
Vrouw Tracie zoekt relatie
2voor1 (48)
★★★★☆
Hallo, misschien zoek ik jou, een niet drinkende man, niet direct sex gericht, ( niet alles tegelijk) , ik ben een rookster, geen drinker, en zoek een date om te kijken of het klikt, daarna zien we wel verder
Rijpe 2voor1 zoekt sex
Maaikemiss (48)
★★★★☆
Mijn dromen heb ik laten varen, nu wil ik alleen nog maar leven in de realiteit en dan het liefste met een man die mij kan waarderen voor diegene die ik ben.
Geile Maaikemiss zoekt contact
Aaliyah
★★★★★★★★★☆
Wij zijn een bi-seksueel koppel en we proberen een moestuin aan te leggen, maar het werk is te veel voor ons beiden. Wat zou je zeggen van een triootje met ons..?
Moestuin aanleggen (Klus van 4 uur)
Rifke
★★★★★★★★★☆
Achter mijn woning ligt een oude wasmachine is nodig naar de stort moet. Als je die weg wilt halen bij mij, zal ik je eens lekker aftrekken, niet meer en niet minder...
Grof vuil wegbrengen (Klus van half uur)
Wyke
★★★★★★★★★☆
Mijn hond heeft een groot gat gemaakt in een van mijn muren en ik vind de offertes echt te duur. Ik vind het echter geen probleem in de klus in natura te vergoeden..
Beschadigde muur herstellen (Klus van 3 uur)
Jacquelien
★★★★★★★★★☆
Een ventilatie rooster is naar beneden gedonderd in mijn badkamer. Kan iemand dat even vast timmeren of wat dan ook? Ik doe dan een kleine betaling in natura.
Timmerklus (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten