Gratis Aanmelden

Gescheiden alicia0ohoh zoekt relatie

alicia0ohoh (48)

Nou, en daar zit je dan ineens en stukje over jezelf te schrijven waar je ook nog eens leuk over moet komen en dat dan in een paar zinnen! Ik ben Alicia, ben meestal vrolijk, hou van de zon strand vakanties en lekker genieten van een glas wijn op een terras. Ik ben nu 3 jaar gescheiden heb twee leuke dochters, en een leuke baan en een leuk huisje, nu no g een man in mijn leven waar ik wat leuks mee kan doen. :-)

Maak contact met haar
  1. Naam: alicia0ohoh
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Geertruidenberg
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Gescheiden alicia0ohoh van 48 uit Geertruidenberg, Noord-Brabant zoekt relatie
Eliza11881 (47)
★★★★☆
We worden er niet jonger op maar om nou geen seks meer te hebben, dat kan echt niet hoor. Daarom zoek ik zo snel mogelijk een lekkertje waar ik mee mag stoeien.
Milf Eliza11881 zoekt sexdate
KuppieD (49)
★★★★☆
Ik zou het heel vervelend vinden wanneer je alleen maar interesse zou hebben in mijn D cup. Ik heb namelijk heel veel meer te bieden als het op het gebied van sex komt.
Hete KuppieD zoekt sex
Tederheid (47)
★★★★★
ik wil graag eens met iemand een erotisch avontuur hebben, voornamelijk tedere seks vind ik zo lekker en kan ik erg van genieten. Als jij denkt dat je met mij dat waar kan maken, aarzel dan niet en help mijn verlangens onder bedwang te krijgen.
Dame Tederheid zoekt relatie
Merea (49)
★★★★★
Mijn stoute schoenen hebben al veel te lang in de kast gestaan dus tijd om er eens werk van te maken. Sinds ik gescheiden ben ga ik niet meer op stap en heb ik niet echt meer genoten van de dingen die ik graag doe. Toch ben ik zeker dat die ene lieve man dit nu aan het lezen is en al zin heeft mij beter te leren kennen.
Moeder Merea zoekt neuk date
Pogingwagen (49)
★★★★☆
Iedereen herkent het gevoel van alleen zijn wel eens, samen uit eten of eens naar de film kan zo leuk zijn. Nu kan ik dat uiteraard ook wel een keer doen, maar in je eentje is niks aan, dat geldt voor de meesten denk ik.
Milf Pogingwagen zoekt man
Barunka (48)
★★★★★
Avontuur zoek ik weer in mijn leven. Het staat een soort van stil in mijn leven zou ik maar zeggen en het wordt tijd dat ik actie ga ondernemen.
Dame Barunka zoekt dating
Alyssa
★★★★★★★★★☆
Ik bied je een romantisch bad aan met mij als je mijn slaapkamer wil komen stuccen. Graag een nette man, respectvol en bij voorkeur jonger dan ik. (Is een fantasie van me..)
Stuccen (Klus van 2 uur)
Marlou
★★★★★★★★★★
Ik heb 40m aan laurieren die gesnoeid moeten worden en ik vind dat een klote klus, maar ik beloon degene die dat voor mij wil doen, in natura.. alles is mogelijk
Struiken snoeien (Klus van 4 uur)
Lonneke
★★★★★★★★★★
Ik voel me een dom blondje, want ik kan niet eens een band plakken. Maar toch moet het gebeuren. Als jij het doet, wil je dan met mijn borsten spelen, als beloning?
Fietsband plakken (Klus van half uur)
Annelies
★★★★★★★★★★
Ik beid je mijn lichaam aan als ik de gouden tip krijg voor een nieuwe woning in Overijssel. Voor 400k max, twee kamers, garage en een kleine tuin... succes ;)
Woonruimte gezocht (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten