Gratis Aanmelden

Milfje Manuelaatje zoekt relatie

Manuelaatje (49)

Na een aantal rotjaren tijdens mijn huwelijk en een al even vervelende scheiding kan ik eindelijk aan mezelf gaan denken! Mijn nieuwe motto is, eerst genieten, daarna de rest, alleen lukt me dat niet in mijn eentje! Wie o wie?

Maak contact met haar
  1. Naam: Manuelaatje
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Milfje Manuelaatje van 49 uit Groningen, Groningen zoekt relatie
Coolemeid (47)
★★★★☆
Ik ben iemand die heel open van geest is en nog heel wat aankan maar helaas ben ik alleen. Het zou fijn zijn mijn ruime gedachten met een leuke man te kunnen delen.
Dame Coolemeid zoekt man
Hyld (49)
★★★★★
Ik heb een leuk huis, een mooie baan, een goed stel hersens. Maar het lukt mij maar niet om een leuke man te vinden. Helaas zijn ze niet te koop bij Bol, dus ik waag hier maar een poging.
Geile Hyld zoekt relatie
Elsinaka (48)
★★★★★
Geen enkele uitdaging ga ik uit de weg en van avontuur houd ik wel. Na de scheiding heb ik een sabbatical genomen en de wereld rond gereisd. Heel veel gezien en er achter gekomen dat ik niet als single door het leven wil gaan.
Milfje Elsinaka zoekt sexdate
Payni (48)
★★★★☆
Ik ben gek op shoppen en ik ben regelmatig in een andere stad te vinden om de mooiste pareltjes te vinden.
Milfje Payni zoekt dating
nicj (49)
★★★★★
Sinds mijn scheiding ben ik maar 3 keer met een man naar bed geweest en dat is behoorlijk weinig voor die 2 jaar. Ik speel graag met mezelf maar ik verlang naar een echte man van vlees en bloed.
Dame Nicj zoekt sex
Tracie (48)
★★★★☆
Wat zou ik graag weer eens echt willen trillen van genot, ik weet niet meer hoe dat voelt, zo lang is het al geleden. Ik ben veel avonden vrij dus van mij mag je snel komen.
Vrouw Tracie zoekt relatie
Vivian
★★★★★★★★★☆
Ik heb twee poezen die 4 dagen lang gevoerd moeten worden ivm een zakenreis. Je hoeft maar twee keer langs te komen. En een derde keer om met mijn borsten te komen spelen.
Huisdier verzorgen (Klus van half uur)
Alexia
★★★★★★★★★☆
Ik kan mijn kleren niet meer wassen, omdat mijn wasmachine kapot is. Wie hem gratis kan repareren zal ik een keertje lekker aftrekken, als je dat fijn vindt..
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
Jobke
★★★★★★★★★★
De harde wind heeft een tak van mijn boom half afgebroken. Wie kan mij helpen deze af te zagen en weg te brengen? Ik wil je daar voor wel eens lekker aftrekken, als je wil
Tak afzagen (Klus van half uur)
Nathalie
★★★★★★★★★★
Mijn auto maakt een raar geluid en ik durf er niet meer mee te gaan rijden. Welke handyman kan dit voor mij fixen? Ik betaal je niet met geld, maar met mijn lichaam, ok?
Auto reparatie (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten