Gratis Aanmelden

Milfje Esmeekelie zoekt contact

Esmeekelie (47)

Soms kan ik wat bruut uit mijn woorden komen maar het is zeker niet zo dat ik het negatief bedoel. Ik ben inmiddels vijf jaar gescheiden en zou het erg fijn vinden om een man te leren kennen die meer dan een vriend voor me is.

Maak contact met haar
  1. Naam: Esmeekelie
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Woerden
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Milfje Esmeekelie van 47 uit Woerden, Utrecht zoekt contact
Nelnieuw (48)
★★★★☆
Ik ben een gevoelige vrouw die direct aanvoelt of iemand het meent wat hij zegt. Al een tijdlang ben ik alleen, kinderen heb ik niet en kijk vol verwachting uit naar de man die mij een leuke vrouw vind.
Mama Nelnieuw zoekt neuk date
Qwaasy (47)
★★★★★
Hopend hier een man te vinden die het ook erg leuk vind om de natuur in te trekken, elkaar door de dag heen lekker heet te maken zodat zodra we thuis komen de kleren heel snel uit gaan.
Gescheiden Qwaasy zoekt dating
Plakplaat (47)
★★★★☆
Gescheiden en erg eenzaam zonder man. Ik werk in een tattoo winkel en hoop dat je van mijn tatoeages geen probleem maakt zit er namelijk helemaal onder. Zoek een leuke man waar ik samen mijn leven mee kan delen.
Moeder Plakplaat zoekt sex contact
Gwenda (49)
★★★★☆
Ik zal eerlijk zijn dit is niet de eerste site waar ik mijn geluk op beproef en ik zal jullie niet lastig vallen met allerlei dingen die je niet wil lezen. Ik ben gescheiden is een lang verhaal wil je niet weten anders moet je het vragen, Ik rook niet en hou wel van een wijntje op zijn tijd.
Mama Gwenda zoekt man
Constanta (47)
★★★★☆
Mijn relatie is al een tijdje verleden tijd en dat is ook zo voor de intimiteit. Het is lang geleden dat er een man naast me in bed heeft gelegen en mis dat enorm. Een nachtje doorbrengen met een heel knappe en sexy man is waar mijn hart naar uit gaat.
Mama Constanta zoekt dating
Maalise (47)
★★★★☆
Alleen serieuze mannen reageren graag, aan een one night stand ben ik niet op zoek, daarvoor pluk ik wel een man uit de kroeg als dat nodig is. Wil een relatie aangaan met een lieve man die een mooi karakter heeft.
Dame Maalise zoekt dating
Melody
★★★★★★★★★★
Wegens scheiding ben ik verhuisd naar een kleine woning. Alles staat op z'n plaats behalve de matras die ik niet de etage op krijg. Kan iemand mij daarmee helpen?
Matras naar etage dragen (Klus van half uur)
Jasmina
★★★★★★★★★☆
Kan iemand zo snel mogelijk mijn schoorsteen komen schoonmaken? De pros zijn zo duur en ik betaal veel liever in natura. Vind ik namelijk ook lekker. Is geil en economisch ;)
Schoorsteen Vegen (Klus van 1 uur)
Bowien
★★★★★★★★★☆
Mijn grasmaaier is kapot en ik heb momenteel geen geld voor een nieuwe. Wie kan mijn tuin eens komen maaien? In ruil voor een lekkere vrijpartij met mij?
Gras maaien (Klus van 2 uur)
Alice
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een schilder die het plafond van mijn keuken kan witten.Ik zit nogal krap bij kas, dus ik kan je slechts uitbetalen door middel van seks..
Plafond schilderen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten