Gratis Aanmelden

Vrouw Goldenwoman zoekt sex

Goldenwoman (51)

Woon nu sinds een aantal jaar eigenlijk alleen..Kan dus wel wat gezelschap gebruiken zo af en toe. Wie weet vind ik dat hier wel.;);P

Maak contact met haar
  1. Naam: Goldenwoman
  2. Leeftijd: 51 Jaar
  3. Woonplaats: Westerwolde
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Vrouw Goldenwoman van 51 uit Westerwolde, Groningen zoekt sex
Claudia666 (48)
★★★★☆
In het dagelijks leven werkzaam als fysiotherapeut. Ben erg goed met me handen en weet veel over het menselijk lichaam, denk dat dat altijd wel goed van pas kan komen:)
Rijpe Claudia666 zoekt relatie
Gwenda (49)
★★★★☆
Ik zal eerlijk zijn dit is niet de eerste site waar ik mijn geluk op beproef en ik zal jullie niet lastig vallen met allerlei dingen die je niet wil lezen. Ik ben gescheiden is een lang verhaal wil je niet weten anders moet je het vragen, Ik rook niet en hou wel van een wijntje op zijn tijd.
Mama Gwenda zoekt man
Kusvoorjou (48)
★★★★☆
Gezelligheid kent geen tijd en zo ook een date met mij niet. Ik laat je lang en gepassioneerd genieten van al mijn kunstjes:)
Gescheiden Kusvoorjou zoekt contact
Pogingwagen (49)
★★★★★
Iedereen herkent het gevoel van alleen zijn wel eens, samen uit eten of eens naar de film kan zo leuk zijn. Nu kan ik dat uiteraard ook wel een keer doen, maar in je eentje is niks aan, dat geldt voor de meesten denk ik.
Milf Pogingwagen zoekt man
Elsinaka (48)
★★★★☆
Geen enkele uitdaging ga ik uit de weg en van avontuur houd ik wel. Na de scheiding heb ik een sabbatical genomen en de wereld rond gereisd. Heel veel gezien en er achter gekomen dat ik niet als single door het leven wil gaan.
Milfje Elsinaka zoekt sexdate
Veronneke (47)
★★★★★
Goedendag. Ik ben op zoek naar een heerlijk avontuur. Ik kan zowel ontvangen als verplaatsen. Het is voor mij geen probleem als u al een relatie heeft. Ik zoek geen ring om mijn vinger maar alleen de seks dus. Spreekt dit u aan, dan zou het fijn zijn moest ik een berichtje ontvangen. Dan kunnen wij zien wat de mogelijkheden zijn.
Moeder Veronneke zoekt man
Fiene
★★★★★★★★★★
Ik laat me gratis neuken door de man die mij binnenkort kan komen helpen bij mijn verhuizing. Ik heb niet veel spullen meer, maar wel wat zware meubels.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Lonne
★★★★★★★★★★
Mijn tuin heeft een grote beurt nodig en ik moet je toegeven... ik ook ;) Zou je het leuk vinden om me met beiden te helpen? Eerst de achtertuin en daarna mijn 'tuintje'?
Tuin harken (Klus van 3 uur)
Lonne
★★★★★★★★★☆
Mijn zoon heeft in een woede uitbarsting een gat in een gipsplaat geschopt. Ik moet dat van mijn huisbaas herstellen, maar heb geen geld daarvoor. Doet iemand dat voor seks?
Beschadigde muur herstellen (Klus van 3 uur)
Summer
★★★★★★★★★★
Mijn ex heeft een mijn muur expres beschadigd en ik heb niet de middelen om dat te laten herstellen door een pro. Dus ik zoek hier iemand die dat wil doen in ruil voor seks.
Beschadigde muur herstellen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten