Gratis Aanmelden

Geile Lienetty zoekt dating

Lienetty (48)

Waar ik naar uitkijk is om echte liefde te hebben en te krijgen. De man die ik wil leren kennen is heel charmant, heeft een lekkere toet en een lief karakter. Met jou wil ik wel een avondje opstap.

Maak contact met haar
  1. Naam: Lienetty
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: s-Hertogenbosch
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 175-180 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Donkerblond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Geile Lienetty van 48 uit s-Hertogenbosch, Noord-Brabant zoekt dating
Inky12345 (47)
★★★★★
Hoop geraakt te worden,de rest gaat dan vanzelf zijn weg vinden.. ????????
Dame Inky12345 zoekt jongen
Flowerr (48)
★★★★☆
Nadat ik mijn man betrapt heb in ons bed met mijn beste vriendin heb ik hem de deur uit gezet, de sloten vervangen en hem uit mijn leven verbannen, net als die vriendin natuurlijk. Die twee zijn nu heel gelukkig met zijn twee en ik hou me groot voor alles en iedereen en als ik ze tegenkom dan doe ik of het niet beter kan met mij. Maar ik mis natuurlijk wel het een en ander waarin gewoon de genegenheid nog het meest.
Hete Flowerr zoekt relatie
Hadijat (47)
★★★★★
Kleine kinderen worden groot dus mama krijgt meer tijd, die tijd wil ik graag besteden aan of met een maatje in mijn leven. Ik merk dat ik daar echt weer aan toe ben.
Milfje Hadijat zoekt contact
Nininicolle (48)
★★★★★
Ik ben gek op leg puzzels, met heel erg veel stukjes. Mijn vriendinnetjes verklaren mij voor gek maar ik vind het heerlijk ontspannend. Nou ja als ik dit kan heb ik toch ook veel geduld?
Milfje Nininicolle zoekt neuk date
Liefdegaatvooralles (47)
★★★★☆
Ja, wat kan ik hier schrijven. Laat ik maar eens eerlijk zijn, want mijzelf omhoog prijzen heeft geen zin. Ik ben een spontane vrouw, af en toe last van een dipje en soms voel ik me wat alleen. Ik hoop hier een man te vinden die mij weer blij kan maken en gewoon wilt genieten net zoals ik wil.
Dame Liefdegaatvo zoekt sex contact
pastafari (48)
★★★★★
Serieuze gesprekken of oppervlakkig gezwets? Bij mij is alles mogelijk!
Moeder Pastafari zoekt man
Hilje
★★★★★★★★★★
Ik heb veel te veel onkruid in mijn tuin en ik heb gewoon geen zin om dat weg te halen. Dat is niet mijn ding. Maar ik kan wel lekkere handjobs geven...
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Mahnoor
★★★★★★★★★☆
Ik heb op de grond in mijn keuken lelijke tegels en ik wil daar graag een vinyl vloer laten leggen, maar dat is te duur voor mij. Kunnen wij misschien iets regelen..?
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
Heleen
★★★★★★★★★★
Ik zoek een nerd die een unzip programma kan installeren op mijn PC. Ik snap er niets van, maar volgens mij is het redelijk simpel. Beloning: mijn borsten voor 5 minuten
Software installeren (Klus van half uur)
Eline
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die een kraan kan installeren bij mij thuis en daar geen geld voor vraagt maar als beloning een potje wil vrijen met mij, alleenstaande jonge moeder.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten