Gratis Aanmelden

Moeder Sweeting zoekt relatie

Sweeting (49)

Ben al een tijdje op zoek naar een leuke man. Liefst een normale, verzorgde man die begrijpt dat seks belangrijk is in het leven. Als je dus boven de 40 bent en geen zin meer in lekkere seks hebt hoef je niet te reageren.

Maak contact met haar
  1. Naam: Sweeting
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Laarne
  4. Provincie: Oost-vlaanderen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Donkerblond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Moeder Sweeting van 49 uit Laarne, Oost-vlaanderen zoekt relatie
Barunka (48)
★★★★★
Avontuur zoek ik weer in mijn leven. Het staat een soort van stil in mijn leven zou ik maar zeggen en het wordt tijd dat ik actie ga ondernemen.
Dame Barunka zoekt dating
angelica (49)
★★★★☆
In ware liefde geloof ik echt niet meer of misschien dat jij me overtuigt met iets heel bijzonders dan kan ik mijn mening bijstellen. Maar voor nu houd ik het op een leuke tijd samen en daar mag uiteindelijk iets meer uit voort komen!
Dame Angelica zoekt relatie
Felicani (47)
★★★★☆
Als jij ook toe bent om te gaan genieten van het leven na een zware periode dan hebben we dezelfde intentie. De scheiding was zwaar en aan een weekje ontspanning in gezelschap van een leuke man ben ik wel toe.
Hete Felicani zoekt neuk date
Sweeting (49)
★★★★☆
Ben al een tijdje op zoek naar een leuke man. Liefst een normale, verzorgde man die begrijpt dat seks belangrijk is in het leven. Als je dus boven de 40 bent en geen zin meer in lekkere seks hebt hoef je niet te reageren.
Moeder Sweeting zoekt sex
Evalin (47)
★★★★☆
Jeetje mina dat ik mezelf na al die jaren dan toch hier neer ga zetten en mezelf moet gaan aanprijzen aan allemaal leuke heren. Ik kan je wel vertellen dat je alleen maar hoeft te reageren als je serieus bent want dat ben ik ook. Over mij kan ik makkelijk en kort zijn ik kijk niet graag terug naar het verleden want dat is geweest, ik wil weer verder naar de toekomst en het liefste met een leuke en aardige jongeman. Een klein beetje gek mag je wel zijn want daar hou ik ook wel van.
Gescheiden Evalin zoekt man
Maalise (47)
★★★★★
Alleen serieuze mannen reageren graag, aan een one night stand ben ik niet op zoek, daarvoor pluk ik wel een man uit de kroeg als dat nodig is. Wil een relatie aangaan met een lieve man die een mooi karakter heeft.
Dame Maalise zoekt dating
Wybrigje
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die voor mij een kroonluchter kan ophangen en aangezien ik een beetje in het rood sta stel ik voor dat ik je beloon in natura met een penis massage.
Lamp ophangen (Klus van half uur)
Hilje
★★★★★★★★★★
Ik heb veel te veel onkruid in mijn tuin en ik heb gewoon geen zin om dat weg te halen. Dat is niet mijn ding. Maar ik kan wel lekkere handjobs geven...
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Mia
★★★★★★★★★★
Ik wil mijn muren opnieuw doen in de woonkamer. Ik doe alles zelf, behalve het stuccen. Daar heb ik een hekel aan. Kan iemand me helpen? De beloning zal goed zijn.
Stuccen (Klus van 2 uur)
Lonne
★★★★★★★★★★
Mijn tuin heeft een grote beurt nodig en ik moet je toegeven... ik ook ;) Zou je het leuk vinden om me met beiden te helpen? Eerst de achtertuin en daarna mijn 'tuintje'?
Tuin harken (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten