Gratis Aanmelden

Moeder Jillys zoekt contact

Jillys (30)

Mijn vriend heeft heel veel vriendinnetjes waar hij ook mee op stap gaat en hij vind het dan niet nodig dat ik meega. Ik voel mij daar best slecht bij. Waarom dan ook geen vriend zoeken die samen met mij op stap zou gaan.

Maak contact met haar
  1. Naam: Jillys
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Enschede
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Moeder Jillys van 30 uit Enschede, Overijssel zoekt contact
Brianak (47)
★★★★☆
Ze zeggen wel eens als je eenmaal een donkere vrouw hebt gehad dan wil je nooit meer een ander. Nou ik kan je zeggen als je mij hebt gehad dan wil je zeker geen ander meer.
Mama Brianak zoekt man
Lienetty (48)
★★★★★
Waar ik naar uitkijk is om echte liefde te hebben en te krijgen. De man die ik wil leren kennen is heel charmant, heeft een lekkere toet en een lief karakter. Met jou wil ik wel een avondje opstap.
Geile Lienetty zoekt neuk date
XxKikixX (49)
★★★★☆
Hallo lieve mannen! Ik ben een zorgzaam type, maar dat wil nog niet zeggen dat ik geen beest in bed kan zijn! Ik hou er van als mannen mij intens kunnen verwennen in bed. Ben jij die leuke man die mij een intens lekkere nacht kan bezorgen?
Hete XxKikixX zoekt dating
Ikbenleuk (49)
★★★★★
Soms een beetje gek, maar ook serieus.
Rijpe Ikbenleuk zoekt sex contact
Sanlieze (47)
★★★★★
Ik heb iets met haarbanden, ik vind het gewoon heerlijk fijn om er een in te hebben. Ik hou ook van schilderen en dan is het weer fijn dat het haar niet in de weg zit.
Geile Sanlieze zoekt dating
makeupdoll (49)
★★★★★
Leuke spontane dame, heb geen moeite met het alleen zijn. Maar verlangt toch weer naar de warmte en gezelligheid van een partner. Want uiteindelijk is dat toch wat we allemaal willen!?
Dame Makeupdoll zoekt sex contact
Karlijn
★★★★★★★★★★
Ik krijg steeds een vervelende popup op mijn scherm. Ik word er helemaal gek van. Ergens een nerd aanwezig die dat kan oplossen en van grote borsten houdt?
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Gerrigje
★★★★★★★★★★
Iemand die een beetje kan behangen en het juiste materiaal daarvoor heeft? En iemand die het gratis voor me wil doen, in ruil voor een lekkere vrijpartij na afloop?
Behang plakken (Klus van 3 uur)
Amelie
★★★★★★★★★★
Ik heb echt twee linkerhanden en toch zou ik graag een kraan in mijn badkamer willen hebben. Ook de afvoer buizen ontbreken er. Maar ik zal je goed belonen als je me helpt.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Boutaina
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand mijn fietsband wil plakken. Ik kan dat zelf niet. In ruil wil ik je wel eens lekker aftrekken, maar niet meer dan dat.
Fietsband plakken (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten