Gratis Aanmelden

Mama Brianak zoekt jongen

Brianak (47)

Ze zeggen wel eens als je eenmaal een donkere vrouw hebt gehad dan wil je nooit meer een ander. Nou ik kan je zeggen als je mij hebt gehad dan wil je zeker geen ander meer.

Maak contact met haar
  1. Naam: Brianak
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Haarlem
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 175-180 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: Anders
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Mama Brianak van 47 uit Haarlem, Noord-Holland zoekt jongen
Xane (48)
★★★★★
Nu ik al een tijdje single ben durf ik ook wel eens op stap te gaan en een man te verleiden. Niet echt fair misschien maar daar zijn de vrouwen toch altijd wel voor te vinden. Nu wil ik de rollen omkeren en mij door jou laten verleiden.
Milfje Xane zoekt relatie
Veronneke (47)
★★★★☆
Goedendag. Ik ben op zoek naar een heerlijk avontuur. Ik kan zowel ontvangen als verplaatsen. Het is voor mij geen probleem als u al een relatie heeft. Ik zoek geen ring om mijn vinger maar alleen de seks dus. Spreekt dit u aan, dan zou het fijn zijn moest ik een berichtje ontvangen. Dan kunnen wij zien wat de mogelijkheden zijn.
Moeder Veronneke zoekt man
Merea (49)
★★★★★
Mijn stoute schoenen hebben al veel te lang in de kast gestaan dus tijd om er eens werk van te maken. Sinds ik gescheiden ben ga ik niet meer op stap en heb ik niet echt meer genoten van de dingen die ik graag doe. Toch ben ik zeker dat die ene lieve man dit nu aan het lezen is en al zin heeft mij beter te leren kennen.
Moeder Merea zoekt neuk date
Katje (49)
★★★★☆
Ik hou van kaarsen maar niet vanwege de romantiek maar vanwege het kaarsvet. Ik hou ook van speeltjes, klemmen. Is bij jou stopwoord niet onbekend en denk jij dat je dit katje wel aankan? Dan zou ik graag met jou in contact willen komen.
Rijpe Katje zoekt neuk date
Ringelsingel (48)
★★★★★
Ik, jij Wij? Misschien kan dat zomaar zijn als er een klik is. Het begint met een gesprek en dan zien we verder..Ik ben gezellig en ongebonden. Ik hou van humor. Hopelijk ben ik die gene die jij zoekt!
Moeder Ringelsingel zoekt relatie
MilFMayke (49)
★★★★☆
Mijn man was enorm op mij uit gekeken en daar heb ik een enorme knauw van gekregen. Ik merk de laatste tijd wel dat ik nog steeds aardig in de markt lig en daar maak ik driftig gebruik van na tien jaar een seksloos huwelijk te hebben gehad.
Milf MilFMayke zoekt contact
Jentine
★★★★★★★★★☆
Ik word helemaal gek van mijn wasmachine! Niks werkt, dat dingt draait niet. Geen idee wat het is, maar ik heb er een goede vrijpartij voor over. Help jij me? Please
Wasmachine repareren (Klus van 2 uur)
Ashley
★★★★★★★★★☆
Het is niet zo dat ik mijn koelkast niet zou willen schoonmaken, maar ik vind het super sexy om te zien hoe een man dat doet... Dat windt me op.. En dan ben ik niet meer te houden ;)
Koelkast schoonmaken (Klus van 2 uur)
Willempje
★★★★★★★★★★
Dit... dit is voor jou... Ten minste... als jij mijn verstopte afvoer kunt repareren! Let op, twee loodgieters lukte het niet en ze kostten met te veel geld. Dan maar zo...
Verstopte afvoer (Klus van 2 uur)
Catoo
★★★★★★★★★★
Kan iemand mijn muren wit schilderen? Alleen de woonkamer. Ik ga verhuizen en moet de oorspronkelijke staat herstellen. Accepeert iemand een beloning 100% in natura van mij?
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten