Gratis Aanmelden

Vrouw SannnXX zoekt relatie

SannnXX (47)

Mijn huwelijk is stukgelopen doordat naar mijn mening mijn toenmalige man dusdanig is verandert na het overlijden van zijn ouders waar hij heel close mee was. Hij werd een man die ik niet meer kende, werd niet meer zichzelf en ondanks diverse pogingen was ons huwelijk helaas niet meer te redden. Een scheiding is nooit leuk maar ook geen reden om de rest van je leven alleen te blijven. Daarom zoek ik nu een leuke man waar ik een leuke tijd mee kan beleven.

Maak contact met haar
  1. Naam: SannnXX
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Castricum
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: Anders
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Vrouw SannnXX van 47 uit Castricum, Noord-Holland zoekt relatie
DaisyDuck (49)
★★★★★
Wie had ooit gedacht dat ik hier ooit zou staan. Nadat mijn man me bedroog en verliet voor zijn jongere secretaresse en ik nu al 2 jaar alleen ben. Tijd voor wat nieuws dus.
Vrouw DaisyDuck zoekt contact
Toemaar (49)
★★★★★
Ik zou het zo geil vinden eens goed tussen mijn tieten geneukt te worden door een heerlijke man met een gigantische pik, iemand die veel spuit en mij daarna helemaal onderspuit, ook in mijn gezicht!
Rijpe Toemaar zoekt man
Eenzamelisann (47)
★★★★★
Dilemma: Stel je hebt een leuk huisje, een baan, een leuk tuintje, veel vriendinnen, hobby's. je zit goed in je vel. Je vind het heerlijk om thuis te zijn, uitgaan met vrienden, in je tuin wroeten/zitten. Kortom je hebt alles goed voor elkaar. Dan bedenk je dat je toch iets mist. Je mist geknuffel, genot, gezelligheid, passie, sex eigenlijk alles...Ok dan ga je toch op zoek naar een man? Zou je denken he? Dan komen die gedachtes in je hoofd. Ja maar wil ik dat wel? Ik wil namelijk helemaal niet meer vast zitten aan een man, wil gewoon me gang kunnen gaan..
Gescheiden Eenzamelisan zoekt sexdate
Jalinke (48)
★★★★★
Ik heb alles wat ik wil in mijn leven, maar soms heb ik het gevoel dat er wat mist en misschien ben jij dat?
Rijpe Jalinke zoekt jongen
alicia0ohoh (48)
★★★★★
Nou, en daar zit je dan ineens en stukje over jezelf te schrijven waar je ook nog eens leuk over moet komen en dat dan in een paar zinnen! Ik ben Alicia, ben meestal vrolijk, hou van de zon strand vakanties en lekker genieten van een glas wijn op een terras. Ik ben nu 3 jaar gescheiden heb twee leuke dochters, en een leuke baan en een leuk huisje, nu no g een man in mijn leven waar ik wat leuks mee kan doen. :-)
Gescheiden Alicia0ohoh zoekt neuk date
Hyld (49)
★★★★★
Ik heb een leuk huis, een mooie baan, een goed stel hersens. Maar het lukt mij maar niet om een leuke man te vinden. Helaas zijn ze niet te koop bij Bol, dus ik waag hier maar een poging.
Geile Hyld zoekt relatie
Heleen
★★★★★★★★★★
Ik zoek een nerd die een unzip programma kan installeren op mijn PC. Ik snap er niets van, maar volgens mij is het redelijk simpel. Beloning: mijn borsten voor 5 minuten
Software installeren (Klus van half uur)
Bowien
★★★★★★★★★☆
Mijn grasmaaier is kapot en ik heb momenteel geen geld voor een nieuwe. Wie kan mijn tuin eens komen maaien? In ruil voor een lekkere vrijpartij met mij?
Gras maaien (Klus van 2 uur)
Danytha
★★★★★★★★★☆
Iemand die een deuk in een gipsmuur kan herstellen? Volgens mij is dat zo gebeurd. Ik ben er echter te onhandig voor. Kan ik je daarna een moment met mijn borsten aanbieden?
Beschadigde muur herstellen (Klus van half uur)
Detje
★★★★★★★★★★
Jij schildert voor mij een muur en als ik tevreden ben met het resultaat gaan we samen een douche nemen. Lijkt jou dat wat? Ik heb de verf, maar geen kwasten.
Muur schilderen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten