Gratis Aanmelden

Milfje Velysha zoekt relatie

Velysha (44)

Waar ik naar uitkijk is om een man te leren kennen die de ware voor me is en ik voor hem. Echte liefde tussen een man en vrouw is toch één van de aller mooiste dingen op aarde!

Maak contact met haar
  1. Naam: Velysha
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: Venlo
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Milfje Velysha van 44 uit Venlo, Limburg zoekt relatie
Yniz (44)
★★★★☆
Te lang alleen dat het nu echt gaat kriebelen tussen de benen. Graag word ik verwend door een man die de weg weet te vinden bij een vrouw. En die heel lang wil spelen.
Geile Yniz zoekt relatie
Petrazo (44)
★★★★☆
Ik zoek een date die niet bij mij in de buurt woont.. Het liefst ergens op een neutraal plekje ofzo.
Milf Petrazo zoekt dating
Onlylonely (45)
★★★★★
Net gescheiden maar ik merk dat ik niet alleen kan zijn. Ik zoek toch iemand om mij heen die mij mij past. Dat kost misschien wel even tijd. Ik weet zeker dat deze man hier ergens is dat moet wel. Ik zoek een man vanaf 40 jaar die mij beter wilt leren kennen.
Hete Onlylonely zoekt dating
Socialshopper (45)
★★★★★
Ik ben heel erg sociaal ik heb een rijk netwerk aan vrienden. Ik heb een leuke familie. En een leuke baan. In mijn vrije tijd hou ik van shoppen en er is altijd wel iemand die mee wil.
Dame Socialshoppe zoekt neuk date
Snoepqueen (45)
★★★★★
Ik ben de koningin van het snoepen. Het liefste sta ik er mee op en ga ik er mee naar bed. Niet echt heel erg gezond. Wordt jij mijn nieuwe snoepje?
Rijpe Snoepqueen zoekt neuk date
Sjamantie (44)
★★★★★
Ik ben weer als single, voel me vrij en kan doen en laten wat ik wil. Sinds twee jaar ben ik een gescheiden vrouw die alles doet wat ze leuk vind zolang het betaalbaar is. Ik wil een man leren kennen om het leven mee te delen.
Milfje Sjamantie zoekt man
Zwaantje
★★★★★★★★★★
Zou iemand mij kunnen helpen bij het ophangen van een grote kristallen kroonluchter? Het lukt me nooit zelf... Ik zal je belonen in natura. Of met geld als je dat liever hebt :/
Lamp ophangen (Klus van 2 uur)
Marigje
★★★★★★★★★☆
En wat als jij bij mij het plafond van een kamer komt schilderen ik zuig je ondertussen af? Je mag mijn hele lijfje dan \"onder schilderen\" met jouw eigen \"verf\"!
Schilderklus (Klus van 3 uur)
Marrigje
★★★★★★★★★★
Hi.. ik ben klein van stuk en ik zit met twee lampen die aan het plafond moeten worden bevestigd. Zou jij dat voor me willen doen en dan in ruil daarvoor met mijn borsten spelen?
Lamp ophangen (Klus van half uur)
Fennetje
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mijn iMac met mijn printer kan verbinden. Mij lukt het niet. Als vergoeding kun je je daarna even vermaken met mijn borsten. Alleen als het printen lukt!
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten