Gratis Aanmelden

Gescheiden Odria zoekt jongen

Odria (45)

Toen alles geregeld was met mijn scheiding heb ik mijzelf eens onder de loep genomen. Terug gekeken op mijn leven en waar ik sta. Ik heb daarna wat veranderd, mijn manier van leven, een kappertje ach je kent het wel. En nu lacht het leven mij weer toe, wie wil er mee lachen?

Maak contact met haar
  1. Naam: Odria
  2. Leeftijd: 45 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Gescheiden Odria van 45 uit Amsterdam, Noord-Holland zoekt jongen
VrouwXx_x (44)
★★★★★
Jaja hier ben ik dan! Normaal zou ik nooit via deze weg een date zoeken maar mijn vriendin heeft zo al meerdere keren succes gehad, alleen zoek ik niet alleen sex maar wel echt een man voor een relatie, iets op de langere termijn dus.
Dame VrouwXx X zoekt man
Yessicatjuh (44)
★★★★★
Hier ben ik dan, hopen dat er nog leuke mannen over zijn hihi. Ik hou er van om eens een andere rol aan te nemen, een agente, verpleegster noem het maar op, zou ik het pakje dan ook uit de kast gaan halen?
Gescheiden Yessicatjuh zoekt jongen
Naoommi (45)
★★★★★
Je weet wat ze zeggen over donkere vrouwen, once u get black u never go back;) Heb nog nooit een blanke man gedate en het lijkt me wel is spannend dit te doen.
Hete Naoommi zoekt dating
Ruigeseks (46)
★★★★★
Om te beginnen eerst even zien of we een klik hebben en als dat het geval is gaan wij met ons twee ergens heen om daar seks te hebben, ik vind het heerlijk om dat mee te maken zonder verplichtingen.
Rijpe Ruigeseks zoekt sex contact
Chantalsz (46)
★★★★☆
Even uitproberen foto's stuur ik pas als ik weet met wie ik te maken heb.
Vrouw Chantalsz zoekt sexdate
Huriya (44)
★★★★☆
Na mijn scheiding had ik echt tijd voor mijzelf nodig. En die heb ik ook zeker genomen maar ik denk dat ik mij nu maar weer in het dating leven moet gaan gooien. Iedereen verdiend het toch om een maatje te vinden.
Vrouw Huriya zoekt dating
Melisa
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn parket kan polijsten. Het gaat om 23 m2. De vergoeding wil ik alleen maar in natura doen. Pas als het werk gedaan is.
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Bowien
★★★★★★★★★☆
Mijn grasmaaier is kapot en ik heb momenteel geen geld voor een nieuwe. Wie kan mijn tuin eens komen maaien? In ruil voor een lekkere vrijpartij met mij?
Gras maaien (Klus van 2 uur)
Nelieke
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die zo vriendelijk is om mij te helpen om mijn kleine inboedel te verhuizen naar een nieuw appartement in de buurt. Ik kan een pro niet betalen, maar wil je wel in natura vergoeden.
Verhuizing (Klus van 3 uur)
IJda
★★★★★★★★★★
Ik zit hier met en kapotte wasmachine en ik heb niet echt de middelen om zo\'n dure reparateur in te schakelen. Misschien dat iemand me kan helpen in ruil voor wat seks?
Wasmachine repareren (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten