Gratis Aanmelden

Milfje MolligeWendy zoekt contact

MolligeWendy (45)

Door een schildklierziekte zal ik nooit slank worden, dat vind ik moeilijk, maar ik moet ermee dealen. Waar ik mij aan vast houd is dat er genoeg mannen zijn die van een vrouw met een maatje meer houden, op zo een man zit ik te wachten.

Maak contact met haar
  1. Naam: MolligeWendy
  2. Leeftijd: 45 Jaar
  3. Woonplaats: Nuenen, Gerwen en Nederwetten
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Milfje MolligeWendy van 45 uit Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Noord-Brabant zoekt contact
Daiane (46)
★★★★★
Ik ben weer enorm toe aan goede sex en zoek hier dus die ene man die mij weer eens goed climax kan bezorgen! Natuurlijk kom jij net zo hard aan de beurt. Ik houd erg van panty's en sexy lingerie, ook sex op ondeugende plekjes spreekt me erg aan. Nieuwsgierig geworden?
Rijpe Daiane zoekt jongen
Tariane (46)
★★★★☆
Mijn leven is al een tijdje in het slob geraakt, na de scheiding heb ik niemand meer overgehouden waarbij ik terecht kon als ik iemand nodig had. Ik heb me herpakt en een leuke man die met mij een gezellige tijd wil beleven is dan ook meer dan welkom.
Moeder Tariane zoekt sex
Phanie (46)
★★★★☆
In een hokje plaatsen kan je mij eigenlijk niet, ik ben vooral iemand die doet wat er in mij opkomt. Spontaan zou je dan zeker kunnen zeggen, ben jij dat ook?
Rijpe Phanie zoekt neuk date
Ullricka (45)
★★★★★
Vol in het leven met op zijn tijd een leuk reisje dan vermaak ik mij wel wat dat betreft. Het reizen vind ik nog steeds te leuk om te doen maar alles maar alleen is ook wel saai.
Rijpe Ullricka zoekt neuk date
SallyV (44)
★★★★★
Sinds mijn scheiding heb ik even een lange pauze genomen op het gebied van mannen, maar ik ben er wel weer aan toe! Ik zoek een goed verzorgde, stabiele man om wat extra sparkel in mijn leven te brengen. Samen op reis, leuke dingen doen, genieten van de kleine dingen in het leven.
Moeder SallyV zoekt sexdate
Tabine (46)
★★★★★
Onlangs heb ik mijn cursus voor masseren afgesloten en ik kan zeggen dat ik het geweldig vond. Nu zoek ik dus leuke mannen die onder mijn handen willen genieten, vooral van een happy end.
Geile Tabine zoekt sex contact
Sylke
★★★★★★★★★☆
Wij houden nogal van een feestje en onze woonkamer is een bende... Als jij deze kamer weer wilt herstellen, willen we jou met z'n tweetjes optimaal verwennen...
Garage opruimen (Klus van 3 uur)
Pleuni
★★★★★★★★★☆
Ben op zoek naar een software techneut die wat programma\'s wil komen installeren en wat dingen wil opschonen op mijn PC. Ik ben zelf nogal onhandig daarmee, maar wel handig met andere dingen..
Software installeren (Klus van 3 uur)
Annelies
★★★★★★★★★★
Ik beid je mijn lichaam aan als ik de gouden tip krijg voor een nieuwe woning in Overijssel. Voor 400k max, twee kamers, garage en een kleine tuin... succes ;)
Woonruimte gezocht (Klus van 1 uur)
Irene
★★★★★★★★★☆
Ik ben per direct op zoek naar iemand die mijn schoorsteen klaar kan maken voor de winter. Ik heb alleen geen zin om je er voor te betalen. Althans, niet met geld...
Schoorsteen Vegen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten