Gratis Aanmelden

Rijpe Rielana zoekt man

Rielana (45)

Soms is gewoon lekker bankhangen in een ochtendjas of een huispak toch gewoon lekker? Een leuke film of serie erop en genieten maar. Maar soms is het ook fijn als je dan tegen iemand aan kan hangen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Rielana
  2. Leeftijd: 45 Jaar
  3. Woonplaats: Leidschendam-Voorburg
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Rijpe Rielana van 45 uit Leidschendam-Voorburg, Zuid-Holland zoekt man
Silia (44)
★★★★☆
Eerlijk, betrouwbare man gezocht voor een date en wellicht meerdere. Ik laat me graag mee uiteten nemen naar een gezellig restaurant en daarna samen naar huis of niet.. Ik vind het echt spannend en weet niet zo goed wat ik hier over mezelf kan schrijven, je mag het me vragen!
Milfje Silia zoekt neuk date
Opzzoek (46)
★★★★☆
Na het lezen van de boeken van 50tig tinten grijs, het zien van een aantal films en nazoeken op internet ben ik opzoek naar een man die mij,op speelse wijze wegwijs wil maken in de wereld van de BDSM.
Milf Opzzoek zoekt contact
Katte (45)
★★★★★
Kan hier van alles neer gaan zetten maar hoe graag is de kans dat iemand het leest? Elkaar leren kennen is toch veel gezelliger en persoonlijker?
Gescheiden Katte zoekt sex
Volharder (45)
★★★★★
Het vertrouwen in de mannen ben ik na 2 slechte relaties niet kwijt geraak, ik voel aan alles dat er ook lieve eerlijke mannen zijn. Ik houd het er maar op dat ik 2x op een foute man gevallen ben, wie weet word de 3x relatie wel de relatie waar ik gelukkig van word.
Milfje Volharder zoekt relatie
Mispoess (44)
★★★★★
Nu ik alweer 2jaar gescheiden ben is mijn bed wel heel erg groot ineens. Ik zou dat lege plekje naast me toch graag opgevuld willen zien...
Hete Mispoess zoekt sexdating
Alishia (45)
★★★★☆
Mijn man en ik zijn een tijdje geleden gescheiden en toen heb ik beslist om mijn leven anders aan te pakken. Ik wil geen vaste relatie meer. Kortom ik wil de lusten maar geen lasten. Dit zal genoeg zeggen denk ik.
Vrouw Alishia zoekt neuk date
Jobke
★★★★★★★★★★
De harde wind heeft een tak van mijn boom half afgebroken. Wie kan mij helpen deze af te zagen en weg te brengen? Ik wil je daar voor wel eens lekker aftrekken, als je wil
Tak afzagen (Klus van half uur)
Geja
★★★★★★★★★★
Ik bied je een zeer hete en natte middag of avond aan met mij als je bereid bent om een grote hoeveelheid grof vuil weg te brengen uit mijn tuin en garage. Twee mannen mag ook.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 3 uur)
Lyske
★★★★★★★★★☆
Ik zit diep in de schulden en kan me een reparateur niet veroorloven voor mijn kapotten wasmachine. Ik ben dus min of meer gedwongen om het op deze manier te doen :/
Wasmachine repareren (Klus van 1 uur)
Marlou
★★★★★★★★★★
Ik heb 40m aan laurieren die gesnoeid moeten worden en ik vind dat een klote klus, maar ik beloon degene die dat voor mij wil doen, in natura.. alles is mogelijk
Struiken snoeien (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten